Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Beágyazott emlékeink
#39261

dokumentum

Ahogyan sokan mások, mi is úgy nőttünk fel, hogy csak foltokban ismertük családunk történetét. Százéves házak emlékeit feldolgozó internetes cikkben szembesültünk édesanyánk... több»

Rendező: Oláh Kata

#39263

thriller

Az amerikai és a brit kormáy egy néhai amerikai ügynököt küld Kaliforniába, ahol egy beépített embert kell megtalálnia. Andrew Miller az, aki ezt a lehetetlennek tűnő feladatot kapja.... több»

End
#39264

NA End  (2013)

rövidfilm

„De hát az ember nem arra született, hogy legyőzzék. Az embert el lehet pusztítani, de nem lehet legyőzni.” Ernest Hemingway

Rendező: Oláh Katalin

Szereplők: Csukás Marci

#39265

vígjáték

Matto, a tengerbiológus Brazíliába megy, remélve, hogy delfinekkel foglalkozhat, amelyek szerinte a föld legintelligensebb teremtményei. Úgy gondolja, hogy az emberiség sokat köszönhet... több»

Európa véres meséi
#39266

dokumentum

A nézők körében átütő sikert aratott A Tower véres meséi után Dr. Suzannah Lipscomb történész és Joe Crowley újságíró újabb sorozattal jelentkezik. A téma hasonló - a... több»

#39267

krimi | thriller

Testvére halála után egy szadista nővérnek öltözött dühös fiatal nő olyan pszichopata gyilkosokat ejt foglyul és kínoz, akik női áldozatokat szedtek Kansas környékén.

11
#39268

NA 11  (2013)

dráma

Táncelőadás. több»

Álom és szereIem: Inga Lindström: Rejtély a Gripsholm kastélyban
#39269

romantikus

A festői Sörmlandban Helena egy balettiskolát vezet a Gripsholm-kastélyban. Lánya, Leonie konyhafőnök a Gunnar Hansen vezette Kastélyszálló éttermében. Helena Gunnarral akar... több»

#39270

NA Borderland  (2016)

dráma | rövidfilm

Sarah súlyos adósságba keveredik. Hogy visszafizethesse tartozását, egy titokzatos idegen segítségével meg kell találnia egy adag eltűnt pénzt. több»

#39271

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#39272

NA Iris  (2017)

dráma | thriller

Milyen lehet egy örökkévalóság a szeretteid nélkül? Iris titkokkal teli életet élt, azonban most, hogy elhunyt utolsó élő rokona, nyomasztó érzelmek ragadják magával, miközben... több»

#39273

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

Fallout
#39274

NA Fallout  (2016)

akció | kaland

Egy férfit felettese elküld, hogy keressen meg egy víztisztító chipet. A küldetést nehezíti a nyomában loholó speciális hadsereg, akik szintén tudomást szereztek a kütyüről.

#39275

NA Pippa  (2023)

akció | dráma | háborús | történelmi

A Raja Krishna Menon rendezésében készülő film cselekménye az 1971-es india–pakisztáni háború idején játszódik. több»

#39276

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm két politikus, Martine Aubrey és Ségoléne Royal történetét mutatja be.

#39277

NA Mila  (2017)

animáció | dráma | rövidfilm

A film az 1943-ban Trentoban történt bombázásra fókuszál, melynek középpontjába Milát, egy kislányt állít, így mutatja be milyen járulékos polgári veszteségekkel járt a... több»

Rendező: Cinzia Angelini

#39278

romantikus | vígjáték

Vin, Booby és Ray három kékgalléros srác, akik nem igazán tudják rendezni az életüket. Oly sok álmuk volt még tizenéves korukban, azonban a felnőtt élet mégsem azt tartogatta, amit... több»

#39279

NA One of Us  (2017)

sci-fi | thriller

Egy építkezéseken dolgozó munkás egy napon komoly fejérülést szenved. Ettől a naptól fogva hősünk furcsa lényeket lát, amit a fejsérülés szövődményénk tud be. Hirtelen egy... több»

Rendező: Jack Snyder

#39280

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»