Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Shank Part 2: Reka
#51741

akció | dráma | horror | kaland

#51742

animáció | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy magányos, aranyos űrlény, aki az űrben utazik, kénytelen leszállni a Földre, amikor az űrhajója meghibásodik. A nagyon barátságos, táncot kedvelő idegen felveszi a kesztyűt,... több»

Dervistörténetek: Az elefánt
#51744

Az elefánt című történet filmes feldolgozása az Új Közjáték közreműködésében. több»

#51745

kaland | misztikus

#51746

A tiszaeszlári népi iparművész, kovácsmester portréján keresztül múlt és jelen egymásba folyik, hiszen bár a mesterségbeli fogások sok száz éve változatlanok, mégis minden... több»

#51747

NA Pepper  (2024)

dráma | romantikus

#51748

dokumentum

A Szent Korona ezer éves történetének néhány izgalmas epizódját mutatja be a film, a koronázási láda titkaitól a visegrádi nagy koronarabláson keresztül az utolsó magyar... több»

Hitler szuperautói
#51749

dokumentum

A mérnöki kiválóság, a nagydíjas versenyzés és a náci propaganda története ez, és a rivalizálásé, ami kapcsán egy sebességrekord 79 évig élt, a náci Németország egyik legjobb... több»

#51750

NA Blowback  (2022)

akció | krimi | thriller

Miután megtervezte a tökéletes balhét, Nick készen áll, hogy meg is valósítsa azt. Egyetlen probléma, hogy a barátnőjének és a csapatnak más elképzelései vannak. több»

#51751

krimi

Danny Ryan kénytelen utcai katonából könyörtelen parancsnokká változni, hogy megmentse szeretteit. Azt tervezi, hogy dinasztiát hoz létre, miközben a maffiával, a rendőrséggel és a... több»

Szereplők: Austin Butler

Felismeréseim
#51752

dokumentum

A film Jelenits István piarista pap-tanár életútját mutatja be, Pilinszky Keresztről keresztre című írásának tükrében, felhasználva Feszty Masa piarista rendhez kapcsolódó képeit... több»

Rendező: Dóczy Péter

12 Desperate Hours
#51753

dráma

A történet középpontjában Val áll, akit Denny a gyermekeivel együtt túszul ejt, amikor az aznap elkövetett gyilkosság után erőszakkal behatol a házába. több»

#51755

dokumentum

Indre-et-Loire-ban, a kis Preuilly-Sur Claise faluban új polgármestert készülnek választani. Hárman tűnnek a legesélyesebbnek: Jean-Paul, a veterán, Patrick, a kívülálló és a... több»

Rendező: Sylvain Desclous

#51756

NA The Park  (2023)

akció | dráma | thriller

#51757

dokumentum

Tanya Brown, Nicole Brown Simpson testvére felidézi O. J. és Nicole viharos kapcsolatát és a hírhedt „évszázad tárgyalását". 25 évvel O. J. Simpson felmentése, és az „évszázad... több»

#51758

dokumentum

Rémuralma alatt a drogbáró Pablo Escobar négy vízilovat hozatott repülővel Afrikából, kirobbantva külföldi állatok beáramlását; az állatorvos Gina Paola Serna Trujillo feladata a... több»

Rendező: Andrew Graham-Brown

Szereplők: Peter Faerber

#51759

NA BAMSE  (2022)

dráma

A meleg mosoly és a nyakkendős nadrág mögött egy férfi élethosszig tartó, elismerést és szerelmet kereső története húzódik meg. Flemming Bamse Jørgensen az egyetlen a 12 testvér... több»

#51760

dokumentum

Tibet távoli hegyvidékén van egy gyönyörű völgy, mely nemcsak a szépségével, de az élővilága sokszínűségével is leveszi a lábáról az embert. A film a környék... több»

Rendező: Frédéric Larrey