Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

NA Blueback  (2022)

családi | dráma

Abby búvárkodás közben összebarátkozik egy csodálatos vadkék sügérrel. Amikor Abby rájön, hogy a halat veszély fenyegeti, aktivista anyukájától, Dorától merít ihletet, és... több»

Szemtől szemben a grizzlykkel
#51743

dokumentum

Phil Timpany világhírű medveszakértőt a medvék környezetében töltött hosszú idő rádöbbentette, hogy ezek az állatok sokkal szociálisabbak és intelligensebbek, mint azt hisszük.... több»

#51745

dokumentum

1945 júliusában a USS Indianapolist, a hatalmas haditengerészeti cirkálót megtorpedózta egy japán tengeralattjáró. A 900 fős legénység hajótörést szenvedett, az úszó roncsokba és... több»

Hulladékcsempészek
#51747

dokumentum

A súlyos témát végigjáró, leleplező norvég oknyomozó dokumentumfilm azt mutatja be, hogyan szállítják a lestrapált járműveket és egyéb elektronikai hulladékokat Európától... több»

#51750

dokumentum

Nincs más fegyver, ami annyi érzelmet kavarna fel, mint a tengeralattjáró; felfedezzük a kezdeteket a 19. század elején, a második világháborúban játszott szerepét, és... több»

Unexpected Grace
#51751

dráma

A történet Grace-t követi nyomon, aki egy barátját kereső iskolás lány üzenetét találja meg. Visszaír, és ezzel olyan események láncolatát indítja el, amelyek három ember... több»

#51752

dokumentum

A filmtörténet egyik állócsillaga, Marcello Mastroianni sokkal több, mint egy déli szívtipró színész. Hosszú, évtizedeken átívelő karrierje során sajátos, összetéveszthetetlen... több»

Szereplők: Marcello Mastroianni

#51753

dokumentum

A dokumentumfilmben feldolgozzák a második világháború eseményeit, bemutatják hatalmas és pusztító mivoltát - mindezt a civilek szemszögéből ábrázolva. több»

#51754

dráma

Egy fiatal, meleg, fekete férfi, akit az anyja kitagad, és akinek kevés lehetősége van, úgy dönt, hogy belép a tengerészgyalogsághoz, és mindent megtesz, hogy sikeres legyen egy olyan... több»

#51757

dokumentum

A dokumentumfilm a monarchia belső szervezettségéről és fő szereplőiről, ahogy azok Erzsébet királynőhöz kötődnek. több»

#51758

NA Tropique  (2022)

sci-fi

2041. év, Franciaország, két kiképzett űrhajós ikerpár sok mindenen megy keresztül, amikor egyikük megfertőződik egy titokzatos űrből származó anyaggal. több»

Vendégségben a Mikulásnál
#51759

dokumentum

A Télapó otthonában, a messzi észak örökösen változó vadonjában élő lenyűgöző teremtmények lírai portréja. több»

#51760

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Peter Lindbergh munkásságát - fekete-fehér képei a legismertebbek közé tartoznak és sok népszerű album, illetve magazin címlapján találkozhattunk... több»

Rendező: Gero von Boehm