Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53262

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#53265

vígjáték

Netflix

Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha és Mx. Dahlia Belle humoristák beszélnek a nemek kérdéséről. több»

#53268

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»

#53269

dráma | romantikus | vígjáték

Ben Santhanaraj és Suzanne Hopper romantikus újraegyesülése meghiúsul, amikor Suzanne főnöke arra kéri, hogy a nyaralásuk alatt dolgozzon. több»

#53272

dráma

Egy majdnem végzetes autóbaleset után a népszerű középiskolás lány elveszíti emlékeit, és kap egy második esélyt, hogy jelentőségteljes életet éljen. több»

#53274

dráma | romantikus

Yoshio egy férfi, aki a városi vízügynél dolgozik és az édesanyjával él. Rendszeresen meglátogatja a sado-mazo szakértőjét, Mihót, de még mindig nem tudja elfelejteni a legendás... több»

#53278

dokumentum

Elmélyülés a Sable-sziget gazdag tájaiban és Zoe Lucas, a természet- és környezetvédő életébe, aki több mint 40 éve él ezen a kis félreeső szigeten.

Rendező: Jacquelyn Mills

#53280

horror | vígjáték

Miután néhány tévésztár műsorát törlik, elhatározzák, hogy elkészítik saját horrorfilmjüket.