Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53261

akció | animáció | kaland | vígjáték

Egy siker ürügyén... − Willie Clark: Feleki Kamill
#53262

dokumentum

A Madách Színház 1974-ben mutatta be Neil Simon A napsugár fiúk című vígjátékát. Feleki Kamill a darab sikere kapcsán idézi fel pályafutását, korábbi szerepeit és beszél... több»

Perfect
#53264

NA Perfect  (2024)

dráma | életrajzi | sportfilm

#53265

NA Second tour  (2023)

vígjáték

Pove-ot arra kérik, hogy kövesse a folyamatban lévő elnökválasztási kampányt. A befutó egy befolyásos francia család ötvenéves örököse. A jelölt miatt aggódó Pove egy meglepő... több»

#53267

játékfilm

Hiába adnak meg Samunak mindent a szülei, ami a mindennapokhoz szükséges, ruházatot, ételt, békés otthont, ha Samu úgy érzi, nem törődnek vele. Egy napon fiatal hősünk rádöbben,... több»

Történelemformáló hazugságok – Kadhafi
#53273

dokumentum

2011. október 20-án Kadhafi ezredest menekülés közben meggyilkolják a sivatagban. A népét közös erővel szabadítják fel európai, amerikai és arab csapatok, akiket azért... több»

JFK: A házivideó, ami megváltoztatta a világot
#53276

dokumentum

A figyelemre méltó videófelvétel a története, amely John F Kennedy elnök meggyilkolását rögzítette; Abraham Zapruder az a kulcsszemély, aki filmre vette a világot örökre... több»

Észak-Rajna-Vesztfália – a mesterséges tavak földje
#53277

dokumentum

 A németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található a világon a legtöbb mesterséges tó, amelyet tiszta vizű folyókból és patakokból duzzasztottak fel... több»

#53279

zenés

2020. december 4-én a The Voice műsör különkiadásának örülhetnek a rajongók. A fellépők lelkesen készülődnek a karácsonyi hangulat terjesztésére dalaikkal. több»

A Gonosz az Ozarks-hegységben
#53280

dokumentum

Egy kegyetlen szexuális támadás megdöbbenti a kisváros lakóit. Az eset 20 évig megoldatlan marad, míg egy másik gyilkosság elkövetőjének a DNS-e le nem leplezi a tettest. több»