Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53421

akció

Egy volt különleges alakulat katonájának történetét ismerhetjük meg, aki egyszemélyes hadsereggé válik, amikor feleségét és lányát túszul ejtik egy bankrablás során. több»

#53422

dráma

Egy anya és lánya igaz története, akik hosszú idő után ismét egymásra találnak, miután elválasztották őket egymástól. több»

A Cowboy Christmas Romance
#53423

romantikus

Amikor Lexie Crenshaw-t, a profi ingatlanügynököt szülővárosába, Tubacba (AZ) küldik, hogy karácsony előtt lezárjon egy nagy ranchot, hamarosan kénytelen szembesülni a korábbi... több»

#53424

A világhírű Cake Boss sorozat főszereplője és alkotója, Buddy Valastro súlyos sérülést szenvedett, ami nagy veszélybe sodorta cukrász karrierjét. Most megfigyelhetjük, hogyan él a... több»

Szereplők: Buddy Valastro

mondj éneket zengő lelkem...
#53426

dokumentum

A Nagycsütörtök az Újszövetség legszentebb ünnepe. Jézus Krisztus kinyilvánítja odaadó szeretetét az utolsó vacsorán és az Olajfák hegyén hősies nagysággal és bensőséges... több»

#53427

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm Trump elnökségének egyik utolsó nagy baklövését veszi górcső alá. Rudy Giuliani, az elnök ügyvédje véletlenül egy kisvállalkozó kertészettel foglalkozó boltja... több»

Rendező: Christopher Stoudt

Hercules
#53428

NA Hercules  (2023)

akció | családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

#53429

akció

Az egykori harcosnak és testvéreinek meg kell menteniük elrabolt családjukat egy veszélyes bűnszövetkezettől, miután 50 millió dollár értékű gyémántot lopnak el. több»

Rendező: Asif Akbar

#53431

thriller

Egy üzletember mindent elkövet, hogy megtalálja eltűnt bátyját, útja során azonban egyik pillanatról a másikra az alvilág legsötétebb vermeiben találja magát. több»

#53433

NA Ash  (2024)

horror | sci-fi

Egy nő egy távoli bolygón ébredve rádöbben, hogy az űrállomásának legénységét kegyetlenül meggyilkolták. A történtek felderítése szörnyű események láncolatát indítja el. több»

#53435

romantikus

Amber nagy bajban találja magát, amikor megígéri, hogy olyan karácsonyi parádét rendez, amit senki sem fog elfelejteni. Tervei szerint a sztárvendég Smokey Robinson lesz, viszont Eddie... több»

Playdate
#53436

akció | vígjáték

Briant épp kirúgják a munkahelyéről, és otthonülő apuka lesz. Elfogadja egy másik otthonmaradó apuka meghívását egy játszótérre, akiről kiderül, hogy egy elszabadult hajóágyú. több»

#53437

vígjáték

A stand-up legkedvesebb előadója visszatért egy különleges komédiával, amelyet a phoenix-i Celebrity Theaterben forgattak. több»

Rendező: Mike Lavin

Szereplők: Nate Bargatze

#53438

NA 6 Festivals  (2022)

dráma | zenés

Maxie-t, Summert és Jamest mélyen összeköti a zene iránti szeretet. Amikor James lesújtó diagnózist kap, a barátok fesztiválok örvényébe vetik magukat, hogy megpróbáljanak... több»

Cutman
#53439

NA Cutman  (2024)

dráma | krimi | misztikus

Két megtört lélek egymásra talál egy kietlen kelet-texasi motelben, bosszúra és megváltásra szomjazva, de egyikük sem számít rá, hogy egy kemény kislány összeköti sorsukat, és ő... több»

#53440

NA Lockdown  (2021)

thriller

Egy világméretű járvány közepette egy színésznek, aki videós meghallgatáson vesz részt, tesztek sorozatán kell átesnie annak érdekében, hogy életben tartsa a körülötte élőket.