Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Harc Alaszka olajáért
#53802

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»

#53804

romantikus

Piper New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen, és ott találkozik Austinnal, egy feltörekvő íróval. Az őszi évszak varázsa közel hozza őket egymáshoz. Együtt dolgoznak egy... több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#53805

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

Európa kis utcája – Rosszcsont Zénó kalandjai
#53807

dokumentum

Zorkóczy Zenóbia (Zénó) öt év németországi tartózkodás után kisfiával hazatér Romániába, székelyföldi falujába, hogy szülőföldjén folytathassa előadói pályáját. Egyedül... több»

#53808

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

Szlovénia: a természet otthona
#53809

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Szlovénia természeti látnivaló, vadregényes tájak és a vadvilág lenyűgöző változatosságával dicsekedhet; az ország előkelő helyet kapott az ENSZ legfenntarthatóbb nemzeti... több»

#53810

vígjáték

Netflix

Fortune a saját szerencséjére reflektál, beleértve néhány nagy eseményt, amelyet az elmúlt néhány évben élt át, mint például a szerelembe esés a feleségével, az extravagáns... több»

Rendező: Manny Rodriguez

Szereplők: Fortune Feimster

#53813

dokumentum

A dokumentumfilmben Csányi Vilmos etológus jár utána annak a kérdésnek, hogy miben hasonlítanak ránk, emberekre szőrös kedvenceink, a kutyák. Az ELTE Etológia tanszéke kezdte meg a... több»

Smoking Tigers
#53816

dráma

A film Hayoungról, egy magányos 16 éves koreai-amerikai lányról szól, aki megpróbálja elrejteni problémás családját és alacsonyabb jövedelmű hátterét új, gazdag barátai elől,... több»

#53818

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»