Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53781

NA Pótmama  (2022)

dráma | rövidfilm

Max

Egy fiatal béranya egy rendellenességgel született gyermeknek ad életet, ezért a pár, akiknek kihordta, lemond róla – így hirtelen anyává válik. több»

#53783

dokumentum

A középkor óta titok lebeg Észak-Mongólia hegyei fölött: vajon hol található minden idők legnagyobb hódítójának, Dzsingisz kánnak a sírja? Dzsingisz kán volt az, aki... több»

Rendező: Cédric Robion

Tűzangyalok
#53785

dokumentum

Joville belvárosa lüktet, vibrál. Tele van árusokkal, vevőkkel és fiatalokkal. Akiknek vérükben van a zene és a tánc. Gogo is közülük való és számára is lételem a ritmus.... több»

#53791

Sylvia ambiciózus üzletasszony, egy sikeres ékszeripari cég tulajdonosa. Furcsa dolgok kezdenek azonban történni vele, amikor csatlakozik egy női vállalkozókat tömörítő titkos... több»

#53794

thriller

Egy neves egészségügyi és wellnessinfluencer meghívja egyik nemrég túladagolás miatt korházba került követőjét, Jordant, hogy gyógyulást keressen a kisvárosi kúriájában. Nem... több»

Árnyék és csont: The Afterparty
#53796

Netflix

Az Árnyék és Csont szereplői mesélnek forgatási élményeikről, rajongók kérdéseire válaszolnak, és kvízt is oldanak. több»

Buya Hamka: Vol. II
#53799

dráma | életrajzi | történelmi

#53800

dráma | vígjáték

Az újságíróvá vált Campbell először találkozhat biológiai apjával anélkül, hogy az tudna róla. Végül Campbellnek el kell döntenie, hogy felfedi-e az igazságot, és ez a döntés... több»