Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A Dash of Christmas
#53762

dráma

Egy szakácsnő egy vadonatúj valóságshow-sorozatban való részvételre teszi fel a karrierjét, miközben egy helyi pékkel vetélkedik. több»

Édenkertünk Írországban -Játék a tűzzel
#53763

romantikus

A Winter házba érkezik, John a hegedűművész, hogy feleségül kérje Dr. martin lányát, Marie-t. Azonban John rosszul lesz és összeesik. Dr. Winter diagnózisa alapján a fiatal férfinak... több»

Delfinek királysága
#53764

dokumentum

Látogass el Új-Zéland fagyos parti vizeibe, ahol hatalmas, szorosan összetartó delfincsapatok vadásznak és tanítgatják az ivadékokat a túlélés rejtelmeire! Érdekelnek az állatvilág... több»

Koty Ermitazha 2
#53765

animáció | vígjáték

San Andreas: versenyfutás az idővel
#53766

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A Szent András-törésvonal két, San Francisco és Los Angeles városán át húzódó tektonikus lemez csatlakozási pontja; hosszúsága 1300 km és jelenleg a világ legszorosabb... több»

#53767

dokumentum

Hogyan történt? Miért történt? Hány áldozata volt? Az első lövés című film ezekre a kérdésekre keresi a választ. Az 1956. október 25-i Kossuth téri sortűz körülményeinek... több»

„Körüljárt, jót cselekedvén”
#53768

dokumentum

Muzslay István jezsuita útja Bajóttól Belgiumig Dokumentumfilm a 100 éve született Muzslay István jezsuitáról. Miként patronált Belgiumban tanuló magyar diákokat? Miért került az... több»

Rendező: Péter Pásztor

A világ legjobb úti céljai: Kujcsou
#53770

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A rejtett csodák és híres attrakciók végtelen sokaságával büszkélkedő Kujcsout a Föld legvonzóbb úti céljai között emlegetik. A látványos különkiadásban Ben Hortonnal, a... több»

#53771

dokumentum | vígjáték

Netflix

Snoop Dogg házigazdaként áll a színpadon, hogy egy fergeteges stand-up estét varázsoljon a nézők elé, amiben olyan humoristák is megszólalnak, mint Katt Williams és Mike Epps. több»

Szereplők: Snoop Dogg

#53773

dokumentum

Egy természetfilm, amely Lengyelország vadregényes tájait, növény- és állatvilágát hivatott bemutatni a nézőknek, amellyel a régi hagyományok követői együtt léteznek. több»

Co-Ed gyilkos – a szörnyeteg
#53775

dokumentum | krimi

A szelíd óriásnak tűnő Ed Kemper fiatal női stopposoknak kínál fuvart. Elbűvölő mosolya mögött azonban egy perverz szörnyeteg rejtőzik. több»

We Live Here: The Midwest
#53777

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

#53780

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.