Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Summer Camp
#54001

NA Summer Camp  (2024)

vígjáték

Nora, Ginny és Mary három gyerekkori legjobb barátnő, akik minden nyarat együtt töltöttek egy táborban. Évekkel később, amikor adódik a lehetőség, hogy újra összejöjjenek egy... több»

#54003

Három legény elindul a bálba, hiszen, úgy hallották, mulatság lesz. Öltöny, új cipő, lenyalt haj, virág… Csakhogy a bálterem zárva. Betörik, mert bentről hangokat hallanak. A... több»

#54004

horror

Egy vállalkozó kedvű házaspár, a Rutherfordok, úgy döntenek, hogy horrortábort nyitnak azon az elhagyatott tábori birtokon, ahol 20 évvel korábban egy fiatal lányt, Echo Meadows-t... több»

#54005

Amikor a világot a gonosz Káosz ura által elszabadított járvány sújtja, az emberek pedig veszett lényekké válnak, az emberiséget csak három fiatal nő, egy istennő leszármazottai... több»

#54006

dokumentum | krimi

Netflix (2024.06.06.)

A börtönből szabadult, hírhedt feketepiaci devizakereskedő, Nelma Kodama leleplezi a nagy brazil korrupciós botrányban játszott szerepét. több»

Rendező: João Wainer

Szereplők: Nelma Kodama

#54007

dokumentum

Két művész Amerikát átszelő utazásra indult, hogy feltárja a mozdonyok útjait az ország tájain, mindeközben megismerhetjük az utazók személyes történeteit. több»

Rendező: Alex Nevill

#54008

NA Kelce  (2023)

dokumentum | sportfilm

Jason Kelce, az amerikai focista karrierjét és életét ismerhetjük meg a 2022-2023-as szezonban, mialatt a visszavonuláson gondolkodik, megszületik harmadik lánya, és elkezd befutni az... több»

Rendező: Don Argott

Szereplők: Jason Kelce

#54010

NA Aranykor  (2019)

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm egy tehetős időseknek fenntartott nyugdíjasotthon lakóinak mindennapjait mutatja be három hónapon keresztül Floridában. több»

#54012

horror

Egy orvostanhallgató komoly alvászavarral küzd, miután felbukkan az életében egy démoni erő. több»

#54015

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi | vígjáték

A lecsúszott gondnokot, Winston Gooze-t egy újfajta hőssé változtatja egy szörnyű baleset: a Toxikus Bosszúállóvá. több»

#54018

dráma

Hamid csatlakozik egy titkos csoporthoz, amely a szíriai rezsim szökésben lévő vezetőit követi. Küldetése Franciaországba vezet, ahol egykori kínzóját üldözi egy végzetes... több»

Deadly Cheers
#54019

thriller

Julie új városba költözik, és ott kezd középiskolába járni. Csatlakozik a helyi pompomlány csapathoz, aminek edzője Allison, aki bármire képes, hogy titokban tartsa a részleteket egy... több»

#54020

dokumentum | dráma | életrajzi

Annie Ernaux irodalmi Nobel-díjas francia író és családja által 1972 és 1981 között forgatott házi videók, amelyek az elmúlt 60 év munkásságának témáit járják körül. több»