Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54661

dokumentum

Filmio

A film a történelmi kronológiáját tekintve a Magyar Tanácsköztársaság bukásával kezdődik és Horthy Miklós budapesti bevonulásával végződik, a Román megszállás időszakára... több»

Rendező: Béli Ádám

Cápabébik
#54663

NA Cápabébik  (2022)

dokumentum

Hogyan zajlik egy tengeri ragadozó gyerekkora? Milyen veszélyek leselkednek a cápabébikre az első hónapokban, miként tanulják meg megvédeni magukat, és hogyan sajátítják el a... több»

Új közjáték − Sziszüphosz
#54664

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Albert Camus: Sziszüphosz mítosza című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Rendező: Száraz Eszter

Szereplők: Polgár Csaba

#54665

rövidfilm

Xantus János 1978-ban megjelent vizsgafilmje.

Rendező: Xantus János

Szereplők: Ürmös László

Hudson folyó – Vadon és felhőkarcolók közt kanyarogva
#54666

dokumentum

A Hudson folyó az Egyesült Államok nyugati partjának egyik ikonikus folyama. New York és a Hudson folyó világszerte közismert. A városról sok mindent tudunk, míg az azt átszelő Hudson... több»

#54667

dráma

A fiatal pár, Leyla (Mala Emde) és Tristan (Jonas Dassler) egy távoli szigetre utazik Leyla gyerekkori barátnője, Stella meghívására, ahol hamarosan kiderül, hogy a sziget sokkal... több»

#54672

dokumentum

Hannibál, a történelem egyik leghíresebb tábornoka, csupán 16 nap alatt kelt át az Alpokon, hogy támadást indítson Róma ellen; egy szakértői csoport első alkalommal... több»

#54674

dráma | krimi | thriller

#54675

dokumentum

Képesek vagyunk-e ma is a négy sarkalatos erény – az igazságosság, a mértékletesség, a lelki erősség és az okosság – mentén élni az életünket, vagy ez csupán utópia egy olyan... több»

Rendező: Szögi László

#54677

Miguel egy tanár, akit egy hátborzongató faluba osztottak be, vonzódik Dorindához, akinek viszonya volt Mauróval, akit holtan találtak egy cseresznyevirágfára akasztva. Miguel gyanakodni... több»

Franz Kafka – két világ közt
#54678

dokumentum

Kafka úgy rendelkezett, hogy halála után teljes mű-, levél- és íráskészletét égessék el. Kiadója és barátja szerencsére nem teljesítette kívánságát, így megmentette a... több»

#54680

játékfilm

Tizennyolc évnyi szerelem és egymásra épített élet után Vágrándy Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy... több»