Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Lehet-e élni kereszténység nélkül?
#54681

dokumentum

Ferenc pápa budapesti apostoli látogatása nyomán ismét, immár sokadszor és sokakban megfogalmazódott a kérdés: lehet-e élni kereszténység nélkül manapság Európában? A kérdés... több»

#54682

NA The Arrival  (2025)

horror

#54683

dokumentum

A dokumentumfilm az emberek vándorlására és az egyenlőtlenségekre hívja fel a figyelmet egy új szemszögből. Megbízható információk és megfigyelések alapján bemutatja, hogyan... több»

Rendező: Andrés Bronnimann

#54686

dokumentum

A többszörös díjnyertes Wolfgang Tahler munkája ez az amerikai, kenyai és borneói helyszíneken forgatott dokumentumfilm, amely a termeszek életét tárja fel két tapasztalt kutató... több»

#54690

horror

Hat horrortörténet, amelyeken afroamerikai rendezők és forgatókönyvírók dolgoztak. több»

Drop
#54693

NA Drop  (2025)

thriller

Szereplők: Meghann Fahy

#54694

misztikus | romantikus | vígjáték

Maggie problémás házasságban él, és szeretné újrakezdeni az életét. Egy reggel 15 évvel korábban, a múltban ébred, és újra el kell döntenie, hogy Josh-t válassza-e férjéül,... több»

#54697

NA A Csoda  (2019)

rövidfilm

Dani és Ramszesz egy jobb életről álmodik. A két férfi kész mindent kockára tenni, csak egy kis szerencsére van szükségük.

#54698

A bátor polgárok és aktivisták kampányának története, akik erőszakkal és elnyomással szembeszállva küzdöttek a szavazati jogért. A film túlmutat a címlapokon, és... több»

#54699

animáció

Rendező: Néstor F. Dennis

Szereplők: Johnny Depp

Menedékem volt a Tisza
#54700

dokumentum

A Tisza szerelmese, Dr. Zabos Géza állatorvos végighajózta a folyó magyarországi szakaszát. Zabos Géza nevét nemcsak a horgászok ismerik, hanem talán mindenki, akinek köze van a... több»