Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54762

Az izgalmas bűnügyi történet 1928-ban játszódik Párizsban. Germaine és Maurice hosszú szerelmi viszony után úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Boldogan érkeznek haza az esküvői... több»

#54763

western

Reno, a frissen házasodott fegyverforgató nyugodt életre vágyik menyasszonyával. De mindkettőjüket visszahúzza a régi kerékvágásba, Amikor önvédelemből megöl egy banditát.... több»

A Prince for the Holidays
#54766

romantikus

Madison, a feltörekvő zenész tréfából azt mondja fennhéjázó családjának, hogy egy kis európai nemzet hercegével randizik. Vicc túl messzire megy, amikor ráveszi barátját,... több»

Hanukkah on Rye
#54767

családi

Vajon egy hanukai csoda együtt tudja-e tartani a friss párt, Mollyt és Jacobot, miután rájönnek, hogy valójában egymással versengő csemegebolt-tulajdonosok? több»

Permis de construire
#54769

vígjáték

Egy párizsi fogorvos édesapja után egy telket örököl, amelyet azzal a kitétellel kaphat meg, ha házat épít rá, ez a föld azonban Korzikán található, ahová hősünknek egy cseppet... több»

#54776

dráma

A második világháború utóhatásai. Egy dél-olaszországi faluban egy egyedülálló anya összebarátkozik a helyi homoszexuális esküvőszervezővel. A férfi révén megismerkedik a... több»

#54777

NA Puzzle Box  (2023)

horror | misztikus | thriller