Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54801

dokumentum

Kulturális Filmek Fesztiválja, Szatmárcseke, 2018 2018. május 10-én a Nemzeti Színházban hirdette meg a IV. Kulturális Filmek Fesztiválja szatmárcsekei filmversényét a nemrég elhunyt... több»

Rendező: Tibor Baji

#54805

dokumentum

Mike Iaconelli horgászműsora, melyben a déli nagyvárosok vizei rejtette lehetőségeket térképezi fel. több»

A Rhône – A svájci Alpoktól a Camargue-ig
#54806

dokumentum

Svájcban ered, majd közel 550 kilométeren keresztül szeli át Franciaországot, mielőtt elérné a Földközi-tengert. Ez a Rhône. Nincs még egy olyan európai folyó, amely ilyen sokat... több»

Rendező: Rolf Lambert

#54809

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A montenegrói tengerpart első szállodáját egy magyar lovassági tiszt, dr. Magyar Antal alapította 1902-ben, Zelenikában. Úgy nevezte el, hogy Panzió a Zöld Tengerparthoz. A szálloda... több»

#54812

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük Peter Lindbergh munkásságát - fekete-fehér képei a legismertebbek közé tartoznak és sok népszerű album, illetve magazin címlapján találkozhattunk... több»

Rendező: Gero von Boehm

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#54813

dokumentum

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

Pantanal – Brazília természeti csodája
#54814

dokumentum

Néhány állatot komoly veszély fenyegetne máshol, de Brazília vizes élőhelyein virulnak; a film fényt vet titkaikra és emlékeztet bennünket arra, mi fenyegeti újra ezt a természeti... több»

Sár-szerelem − Mezőtúri fazekasság
#54815

dokumentum

A Szellemi Kulturális Örökség listáján méltán szerepel a mezőtúri fazekasság, hiszen a mezőtúri kerámiák talán a legismertebbek a sok magyarországi fazekasközpont alkotásai... több»

Megszámolni a cápákat
#54817

dokumentum

Kalifornia partjai előtt egyre több a nem kívánt cápa-ember találkozás. Vajon mi áll a riasztó jelenség mögött? Csak arról van szó, hogy a cápák valamilyen okból közelebb... több»

Illyés Gyula – dokumentumtöredékek
#54819

dokumentum

A dokumentumtöredék a nagy költő életből elevenít fel pillanatokat írásai segítségével. több»

Rendező: Balogh Zsolt

#54820

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»