Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54801

akció

Egy hatalmas meteor a Föld bolygó elpusztításával fenyeget, ezért a tudósok nagy teljesítményű lézerekkel próbálják megállítani. több»

#54802

játékfilm

A film főhősei hatodikos diákok, akiknek bepillantást nyerhetünk a mindennapi életükbe, abba, hogy miként gondolkodnak egészen addig, hogy milyenek a kapcsolataik a... több»

Koty Ermitazha 2
#54803

animáció | vígjáték

#54806

NA Dear Rider  (2021)

dokumentum

Egy tiszteletlen vállalkozó leküzd egy sornyi viszontagságot, hogy új sportot hozzon létre. A folyamat során pedig egy globális kulturális jelenséget indít útnak, megteremti a... több»

#54808

dokumentum

Joy Womack egy amerikai lány volt Texasból, aki orosz balett-táncosnővé akart válni, és az első amerikai lány lett, aki a Bloshoi balettakadémián végzett. Szerződést kapott a... több»

#54809

romantikus

A 9 éves Megan karácsonyi kívánságát arra használja, hogy segítsen anyukájának, Carának szerelmet találni, de amikor a levél vírusként terjed, vajon rájön-e Cara, hogy amit... több»

#54811

NA Control  (2023)

akció | thriller

A brit belügyminiszter, Stella Simmons egy éjszaka hazafelé tart, miközben viszonyt folytat a miniszterelnökkel. Egy titokzatos férfi távolról eltéríti az önvezető autóját, és... több»

#54812

NA Coffee  (2026)

akció | dráma | sci-fi

Miracle in Bethlehem, PA
#54813

romantikus

Éppen karácsony előtt Mary Ann örökbe fogad egy kislányt, akit egyedül nevel fel. Ő és a csecsemő a rossz időjárás miatt a karácsonyt a PA állambeli Betlehemben töltik. Egyetlen... több»

#54816

romantikus

Amy Kessler eseményszervezőt felbéreli a híres popsztár Tiffanie Christmas, hogy szervezze meg a családja tízéves találkozóját az ünnepek alatt. Váratlanul elkezd vonzódni Calvinhoz,... több»

#54817

dráma

Egy megfáradt ingatlankereskedő úgy dönt, hogy mindent maga mögött hagy, hogy Dolly Parton imitátor lehessen. több»

#54818

krimi

Sherri Papini, egy fiatal, kétgyermekes anya megrázó története, aki eltűnik kocogás közben az otthona közelében, majd három héttel később, hálaadás napján újra felbukkan, és... több»

Klara and the Sun
#54820

dráma

Klara egy mesterséges barát, akit a magányosság megelőzésére terveztek. Klarát egy anya és egy Josie nevű okos tini vásárolja meg, aki imádja új robottársát, de rejtélyes... több»