Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54981

horror | vígjáték

Miután néhány tévésztár műsorát törlik, elhatározzák, hogy elkészítik saját horrorfilmjüket.

Roosevelt
#54982

NA Roosevelt  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

Rendező: Martin Scorsese

Szereplők: Leonardo DiCaprio

Hófehér Alpok
#54985

dokumentum

Az Alpok északi részének téli feltételei ellenére a klímaváltozás viselkedésük megváltoztatására, étrendjük igazítására és ökológiájuk fejtetőre állítására... több»

Rendező: Jan Haft

Szereplők: Udo Wachtveitl

#54986

dráma

Egy reggel egy mezei zsaru, akit a körzetében mindenki csak Ping-Pongnak hív, elégeti a rendőrigazolványát, majd anélkül, hogy bárkinek is szólna, eltűnik. Kollégái azonnal keresni... több»

#54988

dokumentum

Vitézy László dokumentumfilmje a magyarországi drogfogyasztás kényes témáját vizsgálja. Az 1988-ban készült alkotás elsőként adott hangot azoknak a hátrányos helyzetű embereknek,... több»

#54989

dokumentum

A hegyi gorillák populációi reményre adnak okot. Az emberfélék között egyedül a hegyi gorillák populációi mutatnak növekedést. Korábban súlyosan veszélyeztetett alfajnak... több»

#54991

NA Damaged  (2024)

akció | dráma | krimi

Dan Lawson chicagói nyomozó Skóciába utazik, hogy csatlakozzon a skót Glen Boyd nyomozóhoz, aki egy olyan sorozatgyilkos felbukkanását követi, akinek a bűntettei egyeznek egy öt évvel... több»

Lélektől lélekig
#54996

Tóth Árpádra emlékezünk a költő életének boldog és tragikus helyszíneit, eseményeit és versélményeit idézve fel. több»

Rendező: Babiczky László

#54997

dráma

A történet három barátról szól, akik egy hosszú hétvégét töltenek egy távoli faházban, és vadászni mennek a svéd erdők mélyére. Egy nap azonban minden állat nyomtalanul... több»

Finding Annabelle
#54998

akció | krimi | sci-fi

Rendező: Bálint Vigh

#55000

dráma

Észak-Oszétia egykori bányászvárosában egy fiatal nő küzd azzal, hogy kiszabaduljon családja fojtogató szorításából, amelyet épp annyira szeret, mint amennyire elutasít.