Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#72281

NA Rough Draft  (2023)

horror | thriller

Becca, a sikeres író egyre inkább elidegenedik barátaitól. Nem könnyű a problémáiról beszélnie. több»

#72282

NA Desszert  (1994)

életrajzi

A Desszert című intelligens beszélgetőműsorban Kepes András író-újságíró, riporter olyan ismert emberekkel beszélget a vacsora utáni desszert társaságában, akik a sport, a... több»

Szereplők: Kepes András

Szerencsés flótás
#72283

animáció

A híres magyar rajzfilmrendező és képregényrajzoló rövid rajzfilmje. több»

Rendező: Dargay Attila

#72284

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

Ca ira
#72285

NA Ca ira  (1973)

kísérleti film

Díjak:1974. Barcelona - a legjobb színesfilm kategóriában1975. Miskolc

Rendező: Kovásznai György

Zárt tárgyalás
#72286

krimi

Dr. Benedek Gábor, a híres ügyvéd egy gyilkost véd, aki féltékenységből megölte feleségét. Gábor házassága rendben, szereti a feleségét, Annát. Még elképzelni sem tudná, hogy... több»

#72287

fantasy

Nick Gautier egy átlagos gyerek, aki rossz társaságba keveredett. De egy éjszaka úgy dönt, hogy szembeszáll velük, és nem lesz hajlandó kizsebelni egy turistát. A banda ellene fordul,... több»

A Rátonyi
#72288

NA A Rátonyi  (1982)

életrajzi

" Ha valaki úgy érzi, hogy árnyékban van - az élete során - akkor az egyben azt jelzi, hogy van helye a nap alatt, mert árnyékban csak az lehet, aki már látta a napot? " ( Rátonyi Róbert)

Rendező: Bilicsi Erzsébet

Aki szétosztotta önmagát
#72289

dokumentum

Sárközi Márta másokra pazarolta az életét. Szétszórta magát. Mindenkié volt, csak a sajátja nem. A saját maga sikerét mindig arra a baráti társaságra korlátozta, amelyikben éppen... több»

Rendező: Mérei Anna

Túlsó part
#72290

játékfilm | rövidfilm

Sügér, a fiatal autószerelő nagy szeretettel várja haza hugát, aki nevelőintézetből szabadul. A lány beleszeret bátyja egyik barátjába és ez a szerelem felhőtlennek tűnik, míg a... több»

A szürke fegyház keskeny kőszeme
#72291

dokumentum

A film az 1950-56 között főleg politikai okból börtönbüntetésre ítélt művészeket - többek között Tollas Tibor, Kárpáti Kamill, Tóth Bálint, Ottó Ferenczi - mutat be.... több»

A martonyi mesekirály
#72292

dokumentum

Palócföld híres mesemondója, Ésik István mutatkozik be filmünkben - beavatva a nézőt egy másik, áhított, lassan elfeledett világ rejtelmeibe.

Rendező: Tari János

Bachelorette Party
#72293

vígjáték

Hat barátnő összeül, hogy lánybúcsút tartsanak Ashley-nek, míg a barátja, Alex otthon ül. A dolgok azonban nem alakulnak ennyire egyszerűen.

Rendező: Troy Bakewell

Előszó a Hangoskönyvhöz
#72294

dokumentum

A Hangoskönyv I-II. című dokumentumfilm rendezője, Ember Judit beszél arról, hogy miért foglalkoztatja évtizedek óta Nagy Imre személye, magatartása, miért készített öt filmet róla.

Rendező: Mertz Loránd

Szereplők: Ember Judit

A magyar nyereg reneszánsza
#72295

életrajzi

Az Eger melletti Töviskes-völgyben él Tamus Antal népi iparművész, aki újraalkotta honfoglaló őseink fanyergeit, lószerszámait, őt mutatja be portréfilmünk.

Rendező: Faragó Annamária

#72296

dokumentum

2005-ben egy spanyol kisváros életét felkavarja egy 77 éves férfinak a fiatal feleség és bátyja általi meggyilkolása.

Falusi románc (Meleg szerelem)
#72297

dokumentum

'A cigány nő hívta be magához először a hónapok óta magányos másikat, aki a falu szemében nagyot bukott válása utáni látványos elszegényedésével. Azelőtt nem beszéltek, csak... több»

Bossa Astoria
#72298

animáció

Két mindenre elszánt plüssnyúl kalandjai a casinók világában.

Rendező: Divinyi Gábor

#72299

thriller

A film története szerint két öregdiák visszatér egykori iskolájába, hogy megállítsanak egy csapatnyi őrült diákot, akik sorra ölik társaikat. több»

Rendező: Montgomery Markland

Szereplők: Rachel Noll James

Hal a parton
#72300

rövidfilm

Víz felett ül a csend, a fák is megadták magukat, csak a lecsupaszított irányok mutatkoznak. A rontatlan gyermek, aki belülről érzi a rendet, aki a hozott tudást mutatja, pihenve ül a... több»