Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72661

dokumentum | krimi

Nagy-Britannia és Írország minden részében léteznek olyan misztikus és szent helyek, melyeket századok óta kultikus tisztelet övez, amelyek mindig is izgatták a kutatók... több»

#72662

NA Miles Away  (2021)

dráma | romantikus

Egy szerelmi történet antitézise, amely Vancouver városában bontakozik ki.

A hókirálynő bálja
#72663

családi

A gonosz Kőszáli Köpc fogságba ejtette az agg Óévet, hogy megállítsa az időt. Hőseink: Lilla, Döme és Bonifác megpróbálják kiszabadítani az öreget...

Kiss Feri tutira megy
#72664

rövidfilm

Kiss Feri, a gátlásos kamasz számítógépes programmal gyakorolja a csajozás fortélyait. Amikor rájön, ez sem megoldás, újfajta technikákba kezd, immár semmit sem bízva a véletlenre.

Egy óra - három arc
#72665

játékfilm

Darvas Lili, a kiváló színésznő sikeres életutat járt be. A múlt század húszas éveiben kezdte pályáját a magyar színpadokon, majd Berlin és a Broadway következett. 1972-ben... több»

Peer Gynt
#72666

NA Peer Gynt  (1988)

játékfilm

Henrik Johan Ibsen, korai írói álnevén Brynjolf Bjarme Rómában élt egy évet. Alkotói kedve új életre kelt, s Krisztiániába visszatérve megírta drámai költeményét, a Peer... több»

Magyar útlevél
#72667

dokumentum | életrajzi

Mit jelent egy magyar útlevél? A magyar származású, Brazíliában született, Párizsban élő Sandra Kogut magyar gyökereit keresi, és elhatározza, végigjárja a magyar hatóságokat és... több»

Rendező: Sandra Kogut

Starbright
#72668

NA Starbright  (2021)

fantasy

Egy fiatal árva a valóság elől menekülve fantáziálni kezd és belép egy mesebeli világba. több»

Prága és Karlovy Vary (Száztornyú Prága)
#72669

road movie

A műemlékekben igen gazdag főváros, Prága nem az egyetlen hely Csehországban, ahol jelentős értékekre bukkanhatunk. Számos hely van még az országban, amely a világörökség része.... több»

Rendező: Meronka Péter

A Magyar Építészeti Múzeum
#72670

dokumentum

Sokan nem tudják, hogy Budapesten Építészeti Múzeum is van. A fiatal, de több ezer rajzzal, makettel, tervvel, fotóval rendelkező gyűjteményt mutatja be filmünk.

Rendező: Nagy T. Katalin

Takács Klára operaénekesnő
#72671

életrajzi

Takács Klára egyik legnagyobb énekesnőnk, aki Japántól Ausztráliáig, a Milánói Scalától a Bécsi Operáig mindenütt szívesen látott művész. Évente többször fellép... több»

#72672

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72673

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72674

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#72675

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72676

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72677

80 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

Mozikban

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#72678

79 Vogter  (2024)

dráma | thriller

Az idealista börtönőr, Eva (Sidse Babett Knudsen) élete dilemmájával szembesül, amikor egy fiatalembert a múltjából áthelyeznek a börtönbe, ahol dolgozik. Anélkül, hogy felfedné... több»

#72679

dráma | kísérleti film

A film egy megözvegyült anya, Jeanne Dielman mindennapjait mutatja be három napon keresztül, kiemelve a főzéssel, takarítással, gyermekneveléssel és ügyintézéssel járó... több»

#72680

dráma | vígjáték

Delia, háromgyermekes anya az 1940-es évek második felében Rómában él. A város a felszabadulásból fakadó remény és az éppen csak véget ért háború okozta anyagi nehézségek... több»