Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A sárkányok földjén
#72661

dokumentum

Egy kis sziget a távoli Indonézia több mint tízezer szigetéből Komodó, mely a fokozottan védett óriás varánuszok élőhelye. Ide látogat el a Nyíregyházi Állatpark... több»

Rendező: Miló Mihály

#72662

NA Good  (2020)

dráma

Payton egy gazdag, haldokló férfi ápolója lesz. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Gregory múltbéli bűnei arra kényszerítik Paytont, hogy döntést hozzon: az álmait választja,... több»

Békéstarhos - A legendás zeneiskola
#72663

dokumentum

Élményiskola volt - a legtöbben így emlékeznek arra a szellemi műhelyre, melyet annak idején Gulyás György hívott életre, s amely - bár csak szűk évtizedig nevelhette a fiatal... több»

Rendező: Sára Júlia

A mindentudó madár
#72664

animáció

Boldogországban mindenki elégedett és vidám, kiváltképp a királyi pár, hiszen három csodaszép gyermekük születik, két fiúcska és egy csillagszemű kisleány. A királyasszony... több»

Rendező: Szabó Emese

Együtt
#72665

NA Együtt  (2006)

dráma | rövidfilm

A tizenhét éves orosz fiút, Alexet egy jobb élet reményében csempészik Olaszországba. A szállítmány félúton, egy Budapest külvárosi gyártelepen megpihen egy éjszakára. Alex... több»

A megtalált idő
#72666

életrajzi

"Lírai szenvedély híján üres a vers, szerelem nélkül hasztalan az élet,magára hagyott kisgyerek sírdogálbennem, elveszett játékai végett,elgurult labdája miatt az... több»

Rendező: Vizi Mária

Kísértés
#72667

NA Kísértés  (1942)

játékfilm

Horváth Cecil bosszút akar állni öccséért, akit bankrablás miatt elítélt Dr. Kétzy törvényszéki tanácselnök. Így előbb a közelébe férkőzik, majd magába bolondítja a mit sem... több»

Faludy szerelmei
#72668

dokumentum | életrajzi

Faludy György mindig szabadon írt érzelmeiről, de nyilvánosság előtt soha nem beszélt a nőkhöz és férfiakhoz fűződő szerelmeiről. Halála előtt négy évvel vallott először... több»

Rendező: Lázs Sándor

Szereplők: Faludy György

Büfé két ablakkal
#72669

kísérleti film

Enikő büfés a kórházkertben. A büfé egyik ablaka az utcára nyílik, a másik a kórházkertre. Az utcán a büfé mellett van a buszmegálló. Enikő új férfit talált magának a... több»

Hahota
#72670

NA Hahota  (2006)

dokumentum

Ez a rövidfilm néhány töredéket villant fel olyan emberek életéből, akik tudják, hogyan lehet megelőzni és legyűrni aszomorúság minden formáját: nevetnek!

Rendező: Gerő Marcell

David Murray, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band koncertje
#72671

zenés

Balogh Kálmán cimbalomművész együttese 1994-es megalakulása óta alapvetően a cigánymuzsika különböző válfajait játssza, melyekbe azonban a vezető sokirányú zenei kalandozásaira... több»

Rendező: Silló Sándor

#72672

NA One of Us  (2017)

sci-fi | thriller

Egy építkezéseken dolgozó munkás egy napon komoly fejérülést szenved. Ettől a naptól fogva hősünk furcsa lényeket lát, amit a fejsérülés szövődményénk tud be. Hirtelen egy... több»

Rendező: Jack Snyder

#72673

vígjáték

Nincs borzalmasabb látvány, mint amikor egy vonat elindul a gyerekeiddel, te pedig nem vagy rajta. Benjamin, a rendkívül gondoskodó apa ezt éli át, így rövidesen kezdetét veszi az... több»

Kocsmakoncert
#72674

zenés

Horváth Kornél és Enver Ismailov különös jazzduója (percussions és gitár) lenyűgöző, a hangszerükkel és a hangzással egyénien bánó előadásmódja képes magával ragadni akár a... több»

Híd a Zala folyón
#72675

dokumentum

A film a zalaszentgróti kőhíd építésének és 1945-ben a felrobbantástól való megmenekülésének történetét mutatja be.

Rendező: Glósz Róbert

F & J
#72676

NA F & J  (2004)

zenés

A kétrészes koncertfilmmel bemutatkozó zenekar által játszott zene "ugyanabba a sorozatba tartozik, mint Philip Glass Koyaanisquatsija vagy a Solaris Nostradamusa: a megfoghatatlan múlt... több»

Rendező: Sebők György

#72677

dráma

A dokumentumfilm Paul Bern filmrendező, forgatókönyvíró és producer rejtélyes halálát boncolgatja.

Szereplők: Kelly Reiter

C'est la guerre
#72678

Történik a II. világháború idején. Egy házaspár otthonában katonaszökevényt rejteget, a Férj barátját. A Férjnek, aki hadiüzemben dolgozik, hivatalos ügyben el kell mennie azzal a... több»

Live
#72679

NA Live  (2006)

rövidfilm

A történet a budapesti zenei élet legkiemelkedőbb fesztiválja, az Európa szerte ismert Sziget rendezvénysorozat egy napját meséli el. A film öt videóklipből áll, amelyek egymásba... több»

Rendező: Fabricius Gábor

Határ
#72680

NA Határ  (2004)

rövidfilm

Fiatal férfi álmait meséli egy pszichológusnak, később a vonaton alvó férfit látjuk, akit a határőr kelteget. A határhoz érkezett.

Rendező: Horkai Tamás