Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Tom és Jerry vidám kalandjai
#11101

animáció

Tom általában sikertelenül próbálja elfogni Jerry-t, hatalmas esések, balesetek, ütések közepette. Máskor a páros egészen jól kijön egymással, sőt az is előfordul, hogy egy-egy... több»

#11102

akció

Netflix

Három srác álma valóra válik, amikor képregényhősökké válnak, ugyanakkor nem kis árat fizetnek mindezért. több»

A buborékok tudománya
#11103

dokumentum

A mikrótól a makróig, Helen Czerksi kísérleti fizikus megmutatja, milyen fizikai, kémiai és biológiai folyamatokra támaszkodnak a buborékok. több»

#11104

akció

Netflix

Az öt tinédzsernek minden korábbinál veszélyesebb ellenfelekkel kell szembenéznie. Captain Mutiny és Scorpius cseppet sem könnyítik meg a Power Rangerek dolgát. 

Sportlegendák
#11105

sportfilm

Négyrészes portré-sorozat legendás magyar sportolókról! több»

#11106

dráma

Miután társát meggyilkolták, Carlos Sandoval nyomozó elhagyja a rendőrség kötelékét. Kisvártatva viszont magánnyomozó irodát nyit gyermekkori barátjával, Trent Malloy-jal, aki a... több»

A Fekete-tenger partvidéke
#11107

dokumentum

Románia és Bulgária partjai mindent felkínálnak: délen homokos partok, északon látványos vízlabirintusok. A két ország évszázados hagyományokkal bír, az egzotikus keleti varázs... több»

Terepbringások
#11108

Scott Cameron Robinson, az extrém terepbringás Etiópia mesés tájait veszi be csapatával és biciklijeikkel. több»

Rendező: Jeff Gruen

Szereplők: Scott Cameron Robinson

#11109

animáció | vígjáték

Kappei egy rendkívül alacsony fiú, azonban minden sportban jeleskedik. több»

Tarka kockák
#11110

Milyen volt a nyári divat, a Margitsziget virágszőnyege, a kutyaiskola, a szerencse-kocsi és a megújult Szt. István körút? – erről kapunk hiteles tudósítást a tévé Archívumában... több»

Kopernikusz élete
#11111

dokumentum

A lengyelországi Torun a Visztula partján, Varsó és Gdansk között helyezkedik el. Az egykor kereskedelméről híres várost ma mindenki Kopernikuszról ismeri. A világhírű csillagász... több»

Az óceán csodái
#11112

dokumentum

A Csendes-óceán bolygónk leghatalmasabb, mélység tekintetében is világrekorder víztömege, melynek tükrét szigetek és szigetcsoportok ezrei pettyezik. Miként alkalmazkodott az... több»

Géniusz: Picasso
#11113

dráma

Pablo Picassót a 20. század egyik legnagyobb hatású és legtermékenyebb festőjeként tartják számon. 91 évéből 80-at alkotással töltött, s ez idő alatt a becslések szerint 50... több»

Tiltott kastélyok
#11114

dokumentum

Lovagteremben legelésző tehenek, feldúlt családi kripták, elpusztított birtokok – másfelől jussukat visszakövetelő magyar nemesek, akik nem fogadják el, hogy a történelem nem... több»

Az álomhajó - Puerto Rico
#11115

romantikus

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakokra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a... több»

Rendező: Hans-Jürgen Tögel

Szereplők: Siegfried Rauch

Kamera a hátizsákban: A Hubulák
#11116

dokumentum

Irian Jayan, Indonézia Új-Guinea szigetén fekvő tartományában él egy alig negyedszázada felfedezett törzs, a hubulák. A film bemutatja a ma is pénisztokot és fűszoknyát viselő... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#11117

dokumentum

Az Akik a vadonban élnek című érdekes ismeretterjesztő sorozatban Ben Fogle olyan egykor sikeres üzletembereket keres fel, akik maguk mögött hagyva a modern világ minden technika... több»

#11118

dokumentum

Ön kénytelen munkába menet éjjeli edények tartalmát kerülgetni vagy rothadó hullákon átlépdelni? Nos, kénytelen lett volna, ha Londonban, New Yorkban vagy Párizsban él, amikor azok... több»

Bristol-öböl
#11119

dokumentum

A Bristol-öböl című sorozat öt hajóskapitány versengését követi nyomon. Mindannyian azért harcolnak, hogy lehetőséghez jussanak a Bering-tengeren egy hónap alatt megkeresni az egy... több»

Hitler főhadiszállása
#11120

dokumentum

Az izgalmas sorozat bemutatja Adolf Hitler főhadiszállásait, ahol a második világháború alatt meghozta Lengyelországra − és a világ − sorsára kiható döntéseit. A műsort vezető... több»