Értékelések (30)

2015. 03. 04.
Valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt kell megnézni, mert borzasztóan széteső és lassú: gyanítom, hogy ez cél volt a film készítése közben egyébként, csak ezt nem ár... több»
2015. 03. 04.
A szándék dicséretes, a megvalósítás közepes. Én kifejezetten szeretem a trash darabokat, ha azok szórakoztatóak tudnak lenni, a Wyrmwoodnak ez nem mindig sikerül. Nincs ... több»
2015. 03. 04.
Gyerekkorom egyik legfélelmetesebb élménye volt végignézni ezt a filmet... Milyen jó lenne, ha tudnék még annyira parázni horroron, mint régen! A film kétségkívül klasszi... több»
2015. 03. 04.
Már most ki merem jelenteni, hogy ez az év egyik legjobb filmje. Tökös és laza, egyszerre tisztelgés és paródia a régi Bond filmek előtt, miközben az egész mozi totál mod... több»

49 Szabotázs  (2014)

2015. 03. 04.
Ayer mozija korrekt darab lehetne, ha jobban figyelne a karaktereire a rendező. Csakhogy nem teszi. Ettől pedig annak sem lesz súlya, hogy ki követi el és miért a gyilko... több»
2015. 03. 04.
Fogalmam sincs, hogy mikor láttam utoljára ennyire szétesett alkotást, őszintén szólva nem is értem, hogy ezt így, ebben a formában miért is készítették el. Pozitívumként... több»
2015. 03. 04.
A Transformers 4 nagyjából ugyanolyan, mint az első három alakváltós mozi, csak rosszabb. Ez azért is nagy szó, mert volt egy katasztrofális balesetbe torkolló második ré... több»
2015. 03. 04.
Abszolút mainstream romantikus komédia, hím szempontból? Jöhet? Oké, akkor itt egy ilyen a Csajkeverők személyében. Persze azért ez nem teljesen ugyanolyan, mintha Julia ... több»
2015. 03. 04.
Az S.O.S. Love! egyetlen erénye, hogy Billy Zane és Daryl Hannah rövidke feltűnése némi unikumot csempész ebbe a korszakalkotó műbe, ami 3D-ben került a filmszínházakba. ... több»
2015. 03. 04.
Lelövöm a poént. Jó játékadaptáció a Need for Speed. A kérdés leginkább az, hogy érdemes volt-e így, ebben a formában celluloidra álmodni? Hiszen ha belegondoltok, a sike... több»
2015. 03. 04.
Bár szoros a verseny, de ez valószínűleg az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam (és egyben sajnos a legsikeresebb is). Borzasztóak a színészek, a forgatókönyv, tul... több»
Az évezred legjobb kalandfilmje egy kultikussá érett karakterrel és a lehető legemlékezetesebb hangulattal. A kalózok visszatértek a moziba, a fantasy szál tökéletesen il... több»
2015. 03. 04.
Túlságosan is hűvös a film, de nem elég fekete. Nem ártott volna egy kicsivel szarkasztikusabbra venni a figurát, mert így csak átsiklott rajtam a film: maga a történet n... több»
2015. 03. 04.
A film sajnálatos módon éppen ott ér véget, ahol érdekessé válhatna és még egy kellemes vérfürdő következhetne, s a készítők korántsem öltek meg minden gonoszt, akinek az... több»
2015. 03. 04.
Hol helyezkedik el a Tarantino életműben a Django Unchained? Nehéz kérdés, még nem igazán foglalnék állást. Ha lesz trilógia a témából, akkor majd úgyis meg kell vizsgáln... több»
Tim Burton talán utolsó igazán jó filmje. Burton egyedi vizuális világa itt is megjelenik, annak ellenére, hogy egy már kész művet adoptált. Különösen az tetszett, amikor... több»
2015. 03. 04.
Mind a közönséget, mind a kritikusokat nagyon megosztotta a film. Én magam mindenképp a pozitív oldalon állok, a remek látványvilág, az egyszerű, de jó történet, valamint... több»
2015. 03. 04.
A rendezés jogát Ronny Yu kapta meg, aki jó választásnak bizonyult. Sikeresen mixelte össze a két sorozat stílusjegyeit, és így sem Krueger, sem Jason rajongói nem érezhe... több»
2015. 03. 04.
az As Above, So Below pedig éppen megfelelő darab egy jóleső, könnyed reszketésre. A forgatókönyv megfelelő polírozásával jóval többet is ki lehetett volna belőle hozni, ... több»
2015. 03. 04.
Jó meséhez méltó módon persze a végére minden a helyére kerül és mindenki meglakol, akinek bűnhődnie kell, a Doboztrollokat mégsem mondanám túlságosan maradandó filmélmén... több»