Értékelések (101)

2018. 04. 18.
Jó kis film lett szerintem. Az volt a baj, hogy sokan magas elvárásokat állítottak a filmmel szemben ezért természetesen sokaknak nagy csalódás volt. Szerintem meg király... több»

80 Vaskabátok  (2007)

2017. 01. 08.
Simon Pegg és Nick Frost párosa itt is tarolt mindent. Nem vártam ekkora robbanást a filmtől épp ezért volt akkora sikere nálam. A film annak ellenére, hogy milyen a hang... több»
2017. 01. 08.
Remek volt minden téren a zenei világot külön kiemelném belőle. Hihetetlen, hogy egy film ennyire magába tudja szippantani a nézőt, márpedig ez a film megteszi minden gon... több»
Bravó. Ezt szeretem én amikor a film nem egy üres báb, itt minden klappolt. Szerintem ennél jobban sikerült filmet nem sokat láttam mint ez. Tele van akcióval izgalommal ... több»

78 Ex Machina  (2015)

2017. 01. 08.
Nagyon nem tetszett a film, sokkal többre volt hivatott amit szerintem kihagytak és így ezáltal nem ért el olyan maradandó élményt amilyet kellett volna. Sajnos nem tudok... több»
2017. 01. 08.
Ez az a fajta film amit nem szívesen nézek meg, kár volt belevágnom. Nekem személy szerint ez a film nem igazán jött be. Semmi olyan momentuma nem volt a filmnek ami igaz... több»
2017. 01. 08.
Így kell egy jó stabil filmet összepakolni, remek sztori, fantasztikus gárdával. Ez a film szerintem írtó módon el lett találva. Először is nagyon eszes módon lett megalk... több»
2017. 01. 08.
Ez az a fajta film amit bármikor újra nézne a néző és szinte szomorú amint véget ér. Ilyen filmet szívesen néznék még bármikor. Tanulságos és szórakoztató egyben és oda v... több»

80 Ted  (2012)

2017. 01. 08.
Elvarázsolt a film és erre kár többet mondani, szerintem fenomenális. Eszméletlen filmet hoztak létre. Nagyon imádom azt amikor teljesen el tudok veszni a filmben és magá... több»
Kellemetlen csalódást okozott a film. Kár belé a szó. Én ezt a filmet valahogy nem tudtam hova rakni. Ha egyszerűen akarnám megfogalmazni simán csak nem tetszett. Valami ... több»
Borzasztóan imádom és sose fogom megunni, évente egyszer mindig meg kell nézni. Az egyik legkedvencebb filmem amit valaha láttam. Egy dologban tudnék csak kötekedni, hogy... több»
2017. 01. 08.
Tele van érzelemmel és értelemmel a film ami nagyon jó hatásfokozó. Az ilyen és ehhez hasonló filmeket nagyon tudom értékelni mivel van tartalma és nem az a fellengzős és... több»
Teljességgel elvarázsolt és így kell ezt egy jó filmnek ez a dolga. Ez a film fantasztikus módon bemutat egy olyan világot amit a készítők elképzeltek. Nem hiszem, hogy e... több»

81 Carol  (2015)

2017. 01. 08.
Kellemes hatást gyakorolt a film és ez nem is volt hátrányára. Ezt a filmet csak dicsérni tudom, zeneileg hatalmasat aratott jól aláfesti a film hátterét és ez varázslato... több»
2017. 01. 08.
Ilyen filmet látnia kell mindenkinek. Valami eszméletlen. Egyszerűen nagyszerű lett ez a film kellemesen ütemes és szórakoztató. Nem semmi kis gárdát csődítettek össze é... több»
2017. 01. 08.
Tele van izgalommal és szinte eszét veszti a néző miközben belemerül. Észvesztően pörgős, izgalom dús és nagyon látványos. Nagy kedvencemmé nőtte ki magát és ez szerintem... több»
2017. 01. 08.
Teljesen csúcs szuper a film, minden mozzanata nagyon tetszik. Nagyszerű időtöltésként szolgált ez a film az egész család számára és szerintem bárkinek bejöhet ha vevő rá... több»
2017. 01. 08.
Sokkal jobb is lehetett volna ami itt csak egy közepes szintet érdemel. Maradandót éppen nem alkottak ezzel a művel de nem is fog elfelejtődni egyhamar. Szerintem igen c... több»
2017. 01. 08.
Itt nagyon lehangoltak engem a látottak, sajnos nem jött be. Ez a mű sajnos nem váltott ki belőlem pozitív érzéseket. Először is nagyon nehezen emészthető sztorit kapott ... több»
2017. 01. 08.
Kellemes csalódást kellett átéljek és ez az egyik legnagyobb pozitívuma a filmnek. Legnagyobb meglepődésemre ez a film sokkal jobban teljesített mint azt első ránézésre m... több»