Hírességek, akik fizikai támadást éltek át

Számos híresség esett már áldozatául támadásnak, ezek a helyzetek pedig időnként egészen félelmetesnek bizonyultak, így sokszor nem kis lélekjelenlétet igényelt kedvenceinktől, hogy megfelelően kezelni tudják azt. Alábbi listánkon 10 olyan sztárt gyűjtöttünk össze, akiknek egészen durva helyzetekből is kijutott már.

#nonumbers

Sean Bean

szül. 1959. 04. 17. (65 éves)
Sheffield, South Yorkshire, England, Egyesült Királyság
Sean Bean 1959. április 17-én született Sheffield-ben, Angliában. Színészi pályafutása előtt édesapja hegesztő üzemében dolgozott, de többre vágyott, így Londonba ment szerencsét próbálni. A nyolcvanas évek elején már kisebb szerepeket kapott a West End színpadán, de számos televíziós produkcióban is feltűnt. 1986-ban végül... több»
2011-ben Sean Beant karon szúrták, miután megtámadták egy londoni bár előtt. Szemtanúk elmondták a színész és April Summers modell a bár előtt dohányzotak, amikor egy járókelő szeméremsértő megjegyzéseket tett Summersre. A férfi aznap este visszatért a bárba, ismét meglátta Beant odakint, és megtámadta.

Steve Buscemi

szül. 1957. 12. 13. (66 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Steve Buscemi 1957. december 13-án született New Yorkban. A középiskola utolsó évében döntötte el, hogy színész akar lenni és John Strasberg színjátszó óráit látogatta. Színházakban kezdte pályafutását, színészként és forgatókönyvíróként is tevékenykedett. 1980-1984 között tűzoltó is volt, ekkor kapta meg első... több»
2001-ben Steve Buscemit nyakon szúrták egy kocsmai verekedés során, amely abból eredt, hogy két ismeretlen férfi feldühödött Buscemi akkor filmes partnerére, Vince Vaughn-ra, amiért a színész beszélgetett a két illető hölgy ismerőseivel.  

50 Cent

szül. 1975. 07. 06. (48 éves)
Queens, New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Curtis James Jackson (50 Cent) 1975. július 6-án született New Yorkban. Édesanyja 15 évesen adott életet gyermekének, majd a kisfiú nyolc éves korában gyilkosság áldozata lett. Valószínűleg amiatt, mert kokainkereskedő volt. Édesanyja halála után nagyszülei nevelték fel. 50 Cent már viszonylag korán, 12 évesen drogdílernek állt... több»
2010-ben 50 Centet egy fellépése során a színpadon támadták meg Brazíliában. A biztonságiaknak gyorsan sikerült reagálni a helyzetrete, miután a rapper támadója erőteljesen megragadta őt.  

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
2012-ben Lindsay Lohant állítólag egy férfi bántalmazta New York-i szállodai szobájában. Lohan azt akarta, hogy a férfi törölje a róla készült fotókat a telefonjáról. Amikor a nő megragadta a telefonját, a férfi az ágyra lökte. A színésznőnek sikerült kimenekülnie a szobából, így azonnal értesítette a rendőrséget.  

Chevy Chase

szül. 1943. 10. 08. (80 éves)
Woodstock , New York
Cornelius Crane "Chevy" Chase 1943. október 8-án született Manhattanben. Művészcsaládból származott: édesapja, Edward Tinsley Chase könyvkiadással foglalkozott, míg édesanyja, Cathalene Parker zongoraművész volt. A Bard College-on szerzett angolból diplomát. Felsőfokú tanulmányai alatt rockbandát alapított; egy lemezük meg is... több»
Chevy Chase-t 2018 februárjában egy közúton történt incidens során szenvedett sérülést. Chase követni kezdett egy autót, miután kis híján leszorította őt. Amikor a két férfi félreállt, majd vitába keveredtek. Michael Landrio egyszerűen vállon rúgta Chase-t az incidens során.  
A The Walking Dead sztárját egy elvetemült rajongó egyszerűen megharapta autogram osztogatás közben. Mint kiderült az illető egyszerűen túlságosan csalódott volt amiatt, hogy a színész távozott a sorozatból.  

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
2014-ben a Demóna promóciós turnéja során a színészt megtámadták egy vörös szőnyeges eseményen. A The Telegraph akkori értesülései szerint a támadóról kiderült, hogy egy ukrán újságíró volt, aki csak meg akarta Pittet ölelni.  

Sandra Bullock

szül. 1964. 07. 26. (59 éves)
Arlington County - Virginia - Amerikai Egyesült Államok
Sandra Anette Bullock 1964. július 26-án született a virginiai Arlingtonban. Apja John Bullock (énektanár), anyja Helga Meyer (német operaénekesnõ). Tizenkét éves koráig élt Németországban. Folyékonyan beszél németül, így szerepeit általában saját maga szinkronizálja a német nyelvterületekre. A középiskoláit már az Egyesült... több»
Joshua James Corbett 2014-ben behatolt Bullock Los Angeles-i otthonába, miközben a színésznő a házban tartózkodott. Bullock a szekrényében elbújva hívta a rendőrséget. Corbettet később öt év próbaidőre és mentálhigiénés kezelésre ítélték, Bullock pedig 10 évre szóló védelmi határozatot kapott.  

Woody Harrelson

szül. 1961. 07. 23. (62 éves)
Midland, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Woodrow Tracy Harrelson 1961. július 23-án született Midlandben, Texasban, az Egyesült Államokban Diane Lou Oswald és Charles Harrelson egyik fiaként. Két testvére van, Brett és Jordan. Szülei 1964-ben elváltak, apja 1979-ben börtönbe került gyilkosságért, és ott is halt meg. Szülei válását követően Woody az ohiói Lebanonban... több»
Woody Harrelson a lányával töltötte az idejét Washingtonban, amikor egy ittas rajongó megpróbálta lefotózni mindkettőjüket. Harrelson megkérte a férfit, hogy hagyja abba a fotózást, a helyzet azonban dulakodásba torkollott. Harrelson azt állította, hogy a férfi néhány szóváltás után a torkának ugrott, ő pedig önvédelemből ütött vissza. A rendőrséget ezután hívták ki a helyszínre, hogy kivizsgálják az esetet.  

Paul McCartney

szül. 1942. 06. 18. (81 éves)
Liverpool, Merseyside, England, Egyesült Királyság
A legendás Beatles tajga, Sir James Paul McCartney 1942. június 18-án született az angliai Liverpoolban. Édesapja szintén zenész volt, aki támogatta fiát, hogy megtanuljon hangszeren játszani. Világhírű zenekaruk a John Lennonnal való 1957-es találkozásukat követően, 1960-ban jött létre, melyben McCartney basszusgitárosként,... több»
2010-ben Paul McCartney Mexikóvárosba érkezett egy koncert erejéig, ahol egy hatalmas tömeg rohamozta meg azt turnébuszt, amellyel a zenész is utazott. A tömeg megállásra kényszerítette a sofőrt, majd néhányan a tetőn kezdtek ugrálni, miközben a Beatles-legenda a buszban kuporgott. Végül a helyi hatóságoknak sikerült a zenészt kimenekíteni a járműből.