Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20061

53 A mélység  (2023)

(3)

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Netflix

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei életéért... több»

Egy jó próbálkozásnak mondanám maximum, jó thriller, tele feszültséggel, viszont a másik oldalon sok benne a megszokott és már klisés megoldás, ami azért fárasztó.
#20062

53 Pecakúra  (2021)

(3)

vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A film Pásztor István (Szoboszlai István) történetét mutatja be, aki egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvosán. Tervébe azonban némi... több»

Megnéztem a filmet a családommal, nekünk nagyon tetszett. Szórakoztató, rengeteg vicces jelenettel. Kellemes kikapcsolódás volt, nem bántuk meg, hogy megnéztük. Régen nevettem ennyit egy filmen, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Áttétel
#20063

53 Áttétel  (2015)

rövidfilm | thriller

Egy fiatal pszichoanalitikus új beteget kap. Amikor először találkozik vele, a legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy sokkal problémásabb, mint amire számított.     több»

#20064

53 Northerners  (2017)

dokumentum | rövidfilm

A filmes esszéciklus három, a Kola-félszigeten élő ember mindennapi életét mutatja be.

Rendező: Ilya Povolotsky

#20065

53 Mvera  (2023)

dráma

Miután egy szervkereskedő hálózat csapdájába esik, egy nő megpróbál visszajutni a közösségébe, hogy figyelmeztesse őket a veszélyre, amelyet új lehetőségként adnak el nekik. több»

#20066

horror | misztikus

A Gone Ghosting egy népszerű szellemvadász csapat története, amely milliókat keresett az élő adásokból és a merch eladásából. Egy nap az operatőrük lelép, és nizonyítékot... több»

Már megint egy ócska, rém unalmas, rosszul fényképezett, rossz koncepcióval készült szellemes vagy démonos, vagy mit tudom én, milyenes film? Nem volt túl sok pozitív gondolatom a filmmel, de rászántam magam... Oskar Mellander rendező és Joakim Lundell plusz a másik író, Henry... több»
#20067

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Sajnos nagyon rossz a tempója, ritmusa. Ezáltal unalmassá válik, még ha érdekes is volt az elgondolás. Plusz még hozzájön az is, hogy feldolgozás, aminek mindenképpen kell valami többet mutatnia, hogy érdekessé váljon.
#20068

rövidfilm

Filmio | Netflix

Győző és Tomi hatalmas kölcsönt vett fel, hogy elindítsák saját vállalkozásukat, amely turista csoportokat visz rafting túrára. Gőzerővel dolgoznak, hetente több túrát is... több»

Nem tudom, valahogy középszerűnek tudnám értékelni a filmet. Az alakítások nem voltak meggyőzőek és a rendezés is lehetett volna jobb.
#20069

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A történetet eddig is ismertük, de a rendező jó munkát végez abban, hogy ennek ellenére izgalmassá tegye a filmet. Továbbá érdekes volt látni azt is, hogy a mai rohanó és gyors sikerre vágyó világban a lassú, kitartó profizmus is célravezető.
#20070

romantikus

HBO Max

Egy térképész, aki iskoláknak dolgozik, azt tervezi, hogy a karácsonyi ünnepeket otthon tölti, amíg a főnöke az utolsó pillanatban munkát ad neki - egy új kincses térképet kell... több»

Ugyanolyan formula alapján készült, mint minden karácsonyi film. Nem rossz, de nagyon klisés.
#20071

vígjáték

Netflix

Chuy egy napon arra ébred, hogy egy átok miatt minden évből csak a karácsonyi ünnepekre emlékszik. több»

Nehéz szavakkal értékelni ezt a szart. Felejtős, kerüljétek el.
#20072

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Felixnek és barátainak újra meg kell védeniük szeretett iskolájukat, ám a fiú élete teljesen megváltozik, amikor váratlanul felbukkan a színen Melani. A többiek úgy vélik, hogy a... több»

Ismerjük már ezt a sztorit, ez most egy kicsit új köntös, ami igazából tökéletesen közepes szórakozást nyújt. Inkább a háttérben, egyéb teendők mellett, de rászánni azt a másfél órát, hát, kicsit feleslegesnek tűnik. De tegyetek vele esetleg egy próbát, hamar kiderül,... több»
#20073

53 Tűzrőlpattant  (2024)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután a nagyvárosi szakácsnő, Oliwia mindent otthagy, hogy megmentse a nagymamája farmját, beleszeret egy jóképű farmerbe, aki súlyos titkot rejteget. több»

A poénok a legtöbb esetben elég laposra sikeredtek. Mármint romantikus vígjátéknak elmegy, de nem kell tőle túl sokat várni. Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha nagyon-nagyon nincs jobb dolgotok.
#20074

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Laura, a szexuális erőszakra szakosodott pszichológus egy új párral kezd foglalkozni. A férfit bántalmazás miatt feljelentették, a nő pedig másokat akar megvédeni az erőszaktől –... több»

#20075

dokumentum | vígjáték

Netflix

Trevor Noah elmeséli mulatságos utazásait a világ körül, a különféle himnuszoktól a furcsa kulturális normákig. több»

Rendező: David Paul Meyer

Szereplők: Trevor Noah

#20076

dráma | romantikus

Netflix

Amikor egy friss házas zenészpár nászútja során egy vihar csapdájába esik, nehéz igazságokkal kell szembenézniük, amelyek szétszakíthatják házasságukat. több»

#20077

33 Sebek  (2019)

(16)

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy pultos egy mobiltelefont talál a bárjában. Ám miután fogadja az egyik ismeretlen hívást, különös jelenségek veszik kezdetüket. több»

Hát, lássuk… Előre leszögezném, nem Dakota Johnson miatt néztem meg a filmet. Egyszerűen megőrülök ettől a tehetségtelen nőtől, aki az 50 árnylatos filmekkel adja el magát. A Cukorsólyom és a Felnőttem, csacsacsa, na ezeket biztosan kihagyom. De vissza mozinkra. Babak... több»
#20078

33 Csalétek  (2012)

(2)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Egy álmos kisváros szupermarketébe egy csapat fegyveres tör be, ám a rablást nem sikerült befejezniük, mivel éppen akkor egy hatalmas cunami söpör végig a városon, ami csapdába ejti... több»

Semmi átélés a színészek részéről, semmi jó zene vagy sztori, esetleg effektek. Ez egy rettenetesen gazdaságos film, hiszen egyetlen helyiségben játszódik szinte végig. Ha valami izgalmas vizes-filmes élményre vágysz, nézz inkább Baywatch epizódokat; még az is jobb, mint ez a... több»
#20079

dráma | misztikus | vígjáték

Egy szerető édesanya éveket töltött el anélkül, hogy időt szentelt volna hobbijának. Úgy dönt, változtat és újra átadja magát a kreativitásnak. Döntése új színt hoz az... több»

Hát ez az a film amit nem tudok hova tenni. Mert váltakozott benne a dokumentum, az életrajz, pedig valójában egyik se volt. Se misztikus és se vígjáték. És egyálltalán nem is az a lényege, hogy a nő felszívódik, mert nem is szívódik fel, na de mindegy. A színjátszás pocsék... több»
#20080

dráma | horror | thriller

A Parker família egy egészséges és jóindulatú családnak tűnik, ám a zárt ajtók mögött sötét titkok rejtőznek. Miután neje meghalt, Frank (Bill Sage) vette kezébe lányai, Iris... több»

Igazi időpazarlás volt leülnöm ehhez a filmhez. Az a legnagyobb baja, h iszonyúan vontatott. Nem nagyon van benne horror, vagy nyomasztó elem. Egyszerűen csak megy előre, a családi dráma.Az utolsó emberevős jelenettel együtt is csak gyenge.