Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20081

52 Amerikai balhé  (2014)

(2)

akció | dráma | krimi | thriller

Két zűrös múltú testvér bevállal egy utolsó bankrablást, mely azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... több»

Hát, az van, hogy szerintem akciófilmnek nem kifejezetten jó. Oké megvannak a jó kis pörgős jelenetek, de nekem ez túlságosan is agyatlan. Nem értettem a karakterek motivációját, márpedig az ilyesmit elhagyni nem túl szerencsés ebben a műfajban, még ha valami sablonról is van... több»
#20082

52 3 from Hell  (2019)

(1)

horror | road movie | szatíra

Tíz év fogság után az "ördög visszautasítottjai" kiszabadulnak, hogy bosszút álljanak. több»

Hát, ha valaki nagy rajongója a sorozatnak, érdemes ennek ia neki veselkednie, de számomra egy erősen felejthető folytatás. Cherry Moon Zombie karaktere nagyon idegesítő volt, pedig az első ket részben nagyon jól hozta a crazy bitch szerepet, itt viszont csak egy erőltetett Harley... több»
#20083

52 The Canal  (2014)

(2)

horror | misztikus | thriller

David és Alice kisfiukkal egyetemben egy gyönyörű régi házba költöznek. A férfit egy idő után magával ragadja annak érzése, hogy neje megcsalta őt. A megérzés mindjobban... több»

A horrorokkal manapság szerintem úgy van, hogy már mindent láthattunk, tényleg....komplett ki van égetve aretinánk a legundorítóbb, legborzasztóbb dolgokkal, meg a sikolyokkal millió frászt hoztak már ránk. Már nem maradt más csak hangulatosan nyomasztó filmeket csinálni és... több»
#20084

52 Malevolent  (2018)

(1)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Jackson és Angela egy szélhámos testvérpár, akik vállalkozásukban szellemektől szabadítják meg ügyfeleik otthonait. Egy megbízás során azonban egy sötét és brutális titokra... több»

Egyszer nézhetős film sajnos. Történet nem volt túl bonyolítva viszont túl rossz filmnek se mondanám. De a kedvenceim közé nem fog tartozni.
#20085

52 Shut In  (2015)

(1)

dráma | horror | thriller

Egy elvált gyerekpszichológus békében és magányban él egy új-angliai kisvárosban. Egy kemény téli vihar alkalmával találkozik egy fiúval, aki bajba került. Mindent megtesz annak... több»

Nem vártam tőle túl sokat, nem is kaptam tőle túl sokat. Sőt, igazából semmit. Amit a műfaj diktál azt hozza: vér, néhol egy kis rémület. A színészi játék meglehetősen gyenge, nem túl hiteles. A film közepénél átveszi a dominanciát a szőke főhősünk, erre a mozzanatra... több»
#20086

52 A király látogatása  (2012)

(4) (6)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Cinego

Európa felett sötét fellegek gyülekeznek 1939 nyarán. Az angol királyi pár, VI. György és neje, egy hétvégére ellátogat az Egyesült Államokba, ahol Franklin D. Roosevelt elnök és... több»

Nagyon hangulatos film, persze akkor lehet a legjobban élvezni, ha az ember egy kicsit utána jár a történelmi háttérnek, mert egyébként nem nagyon érteni, hogy mi is az apropója az egész cselekménynek. Ezt azért is tartom különösen fontosnak, mert a történet önmagában nem... több»
#20087

52 A te eseted  (2013)

(1)

romantikus | vígjáték

Sam, a fiatal író belezúg Birdie-be, a csinos pincérnőbe, aki a kedvenc kávézójában dolgozik. Miután a hagyományos közeledési kísérletei csődöt mondanak, interneten keresztül... több»

Van egy író és művész csaj, akik a halál unalmas és klisékkel teli, felejthető romkom film végén összejönnek. Semmi meglepetés, értékelhető fordulat, izgalom vagy minőségi drámai pillanat nem volt benne. Azért Peter Dinklage tetszett. :)
#20088

52 Az év csatája  (2013)

(2)

dráma | zenés

1990 óta minden évben megrendezik a breaktáncos csapatok világkupáját. A nyaktörő mutatványok, a gyors ritmusok és a testet gyötrő feladatok világában ez a legnagyobb, legkeményebb,... több»

A főszereplő miatt kattintottam a filmre,majd rájöttem, hogy nagyon ügyes, tehetséges fiatalokat látok tornázni, táncolni.A történet üzenete sem volt rossz, úgyhogy nem fikáznám egy pillanatra sem a filmet.Láttam sokkal, sokkal rosszabb filmeket is
#20089

52 A barbárokra várva  (2019)

(3) (1)

dráma

Telekom TVGO

J. M. Coetzee azonos című regénye nyomán. A történet egy határmenti birodalmi magisztrátusban játszódik, ide érkezik Joll ezredes azzal a hírrel, hogy a birodalmat külső támadás... több»

Azt hiszem ezt a filmet sem teszi majd ki Depp a kirakatba. Mondjuk az alakításával nem volt gond, inkább film egészével és a forgatókönyvvel. Úgy mondom, hogy egyszer meg lehet nézni, de bőven kihagyható élmény.
#20090

dráma | fantasy | sci-fi

A 14ezer éves ember, John Oldman, aki jelenleg Észak-Kaliforniában tanít, rájön, hogy nem csak ő az egyetlen, aki végre elkezd öregedni. Négy diákja felfedezi legféltettebb titkát,... több»

Sajnos a nyomába sem ér az első rész elsöprő erejű témafelvetéseinek és megvitatásának bemutatásához, ez a film egész egyszerűen átgondolatlan, elnyújtott és totálisan érdemtelen az előzőhöz viszonyítva, nem feszeget semmiféle elvi kérdést, csak rossz szájízzel magára... több»
#20091

52 King Cobra  (2016)

(1)

dráma | krimi | vígjáték

A film Sean Paul Lockhart, más néven Brent Corrigan meleg pornószínész híressé válását mutatja be, valamint a producerének Bryan Kocis-nak a meggyilkolását. Hírnevét lényegében... több»

a trailer alapján azt gondoltam, hogy egy sokkoló ellentmondásos film lesz, de csak egy elég unalmas dráma, egy krimi epizóddal, bár a színészek jók benne
#20092

52 Acrimony  (2018)

(1)

dráma | romantikus | thriller

Egy hűséges asszony végig kitart különc férje mellett, mígnem egy nap rájön, hogy a férfi elárulta őt és házasságukat.

Teljesen beilleszthető a napjainkba,a mai emberek hasonló jellemvonásokkal rendelkeznek mint ahogy a filmen láthatjuk.Hatalmas csavarok történnek a filmben,a második fele szenzációs!!!Aki egy fordulatos thillerre vágyik hát bátran ajánlom,nem fog csalódni.
#20093

52 Let Us Prey  (2014)

horror | thriller

Egy elszigetelt rendőrőrsön egy rejtélyes idegen minden épületben tartózkodó lelke és elméje felett átveszi az irányítást.

#20094

52 Papás-babás  (2012)

(2)

vígjáték

Tommy képtelen teherbe ejteni feleségét, ezért haverjaival eldöntik, hogy visszalopják az egyetemi évei alatt a spermabanknak adományozott örökítőanyagát. több»

Audrey azért megérne egy misét...nagyon dögös bige. Különben az egész egy totális ökörség, de azért voltak benne vicces részek, már maga az ötlet is elég röhejes, hogy ellopod a saját spermádat...hehe...
#20095

akció | dráma | krimi | thriller

A Trespass Against Us című filmben Chad Cutler megpróbál kitörni a törvényen kívül élő családi kötelékből, hogy ne kelljen neki is bűnözésből élnie. több»

Izgalmas szonda egy a törvényes határokon mozgó ír közösség életébe, ahonnan nehéz kitörni, főleg ha a család a visszataró erő. Fantasztikus színészek, jó sztori, remek alkotás.
#20096

42 Hatos ikrek  (2019)

(4)

vígjáték

A jövendőbeli apuka, Alan legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy hatos ikrei lesznek (akiket a filmben Marlon Wayans alakít). Miután újra kapcsolatba lép bátyjával, az újra egymásra... több»

Nem tudom, miért kezdtem el. Nem tudom, miért fejeztem be. Nem tudom, miért gondoltam, hogy ez jó film lehet az előzetes alapján. Gondoltam, egy laza esti vígjátéknak, vagy egy bűnös élvezetnek jó lesz, hisz (ciki, de) annak idején a Norbit c. förtelmen is elszórakoztam, sőt mai... több»
#20097

akció | dráma | életrajzi

A fiatal és nagyreményű harcművész, Bruce Lee kihívja a legendás kung-fu mestert, Wong Jack Man-t egy megkötések nélküli harcra Észak-Kaliforniában. több»

Bruce Lee megcsúfolása. Először is: nem ő hívta ki Wong Jack Mant, hanem a kínai közösség adta neki ellenfélnek, máskülönben nem okíthatott volna tovább Amerikában. Másodszor: Lee felesége Linda is ott volt a párharc során, amit Lee egyik iskolájában tartottak meg és... több»
#20098

52 Tesla  (2020)

(4)

dráma | életrajzi

Lebilincselő életrajzi film Nikola Teslaról, a legendás fizikusról és feltalálóról. Tesla szinte teljes munkásságát keresztülszőtte Thomas Edisonnal való vetélkedése, és talán... több»

Hát Ethan Hawke nagyon rendben van ebben a szerepben, azaz nagyon rendben lenne, csak ezt a forgatókönyvet meg rendezést még ez sem tudta megmenteni. Nem tudom, hogy mira gondolt a rendező. Meg a producerek. Meg úgy mindenki.
#20099

52 Bokeh  (2017)

(4)

dráma | sci-fi

Egy fiatal amerikai pár Izlandra utazik, ám egyik reggel mire felébrednek, az összes ember eltűnik a Földön. A túlélésért harcolva ez a titokzatos esemény vezeti őket oda, hogy... több»

Nagyszerű audiovizuális élmény. Lehet, hogy valakinek ez unalmasnak tűnik, mármint, hogy nem szól igazán többről, mint hogy két ember sétálgat Izland tájain...de nekem ez tetszett.
#20100

52 Black Rock  (2012)

horror | thriller

Három gyerekkori barát együtt tölti a hétvégét egy félreeső szigeten. Egy rossz mozdulat azonban a túlélésért folytatott harccá változtatja a kikapcsolódást.