Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20881

61 A vadász imája  (2015)

(1) (4)

akció | dráma | krimi | thriller

Az elsőéves egyetemi hallgató, Ella Hatto épp tengerentúli nyaralását tölti, amikor egy váratlan esemény derékba töri addigi életét: az egész családját megölték. Stephen Lucas,... több»

Nem volt rossz, bár elég nyomasztó. Kicsit el is gondolkoztató. Nem is tudom, vegyesek az érzéseim.
#20882

49 Our House  (2018)

dráma | horror | thriller

Egy fiatal tudós véletlenül megalkot egy olyan gépet, amely feleőrsíti a paranormális aktivitást saját otthonában, azonban nem csak az elhunyt szeretti szellemeit hozza vissza, hanem... több»

#20883

40 Beavatás  (2016)

(6) (1)

dráma

A sebezhető 19 éves fiú egy félelmetes támadást követően csatlakozik bátyja bandájához, hogy bizonyítsa férfiasságát. A testvériség a fiú alkalmasságát és hűségét egyre... több»

Durva film, nem is igazán tetszett. Túlságosan valósághű.
#20884

59 Exists  (2014)

(3) (4)

akció | horror | kaland

Öt főiskolás, Matt, Dora, Elizabeth, Todd, és Brian, Matt bácsikájának erdei kunyhójába tartanak, amikor véletlenül valamit elütnek. De áldozatoz nem találnak és nem tudják mi... több»

Véleményemet kivételesen azzal kezdeném, hogy nem épp a kedvenceim közé tartoznak a found footage horrorfilmek, de egy bizonyos kubai származású rendező, név szerint Eduardo Sánchez 1999-ben úgy robbant be a totális ismeretlenségből (az Idegleléssel) ezzel a műfajjal, hogy még a... több»
#20885

50 A rozsdás patak  (2018)

(1)

dráma | horror | thriller

A teljesítménykényszeres egyetemista eltéved első állásinterjújára menet, és hirtelen Kentucky mély erdeiben találja magát, ahol védekeznie kell a kegyetlen természet, és egy... több»

Szórakoztató volt és valószínűleg többször is megnézném. A sztorival nincs gond, kellően drámai is volt, nem unatkoztam rajta. Viszont. Elképesztő logikátlan, és itt szintén nem a forgatókönyvre gondolok, hanem egyszerűen 50 fölötti IQ-val rendelkező ember nem hoz olyan... több»
#20886

vígjáték

Mr. Wickers és osztálya az iskola elvégzése után egy utolsó közös kalandra indul.

#20887

dráma | misztikus | sci-fi

A vasút hálózat tulajdonosa Dagny Taggart felkeresi Henry Rearden-t a a forradalmi motor feltalálót. Az amerikai kormány továbbra is ellenőrzés alatt tartja a nemzetgazdaságban.

a szereplőcsere furcsa döntés volt, de még így is izgalmas, de kissé kicsúsztak a logikai szálak az alkotók kezei közül. A főhős ellenáll a bíróságon, mégis elengedik, mintha csak az mehetne börtönbe, aki beleegyezik... a másik oldalon meg olyan képekkel zsarolják meg,... több»
#20888

40 Kétfejű cápa  (2012)

(6) (2)

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Egy hajót kétfejű mutáns cápa támad meg! Az utasok egy korallszigetre mennek, ám ott is fenyegeti őket a dupla állkapcsú fenevad!

Tavaly év vége felé pattant ki az egyik filmszerető barátom fejéből az az ötlet, hogy próbáljunk meg 2024 minden hónapjában legalább egyszer összefutni, és adózzunk tisztelettel a trash műfaja felé úgy, hogy ezeken az összejövetelekkor egy ZS kategóriás filmet megtekintünk.... több»
#20889

akció | thriller | vígjáték

Jamie nem tudja túltenni magát, hogy szakítottak barátnőjével, Mariannek viszont időre volt szüksége. Az újrakezdés reményében Tallahassee-be utaznak, ám a dolgok hamar... több»

#20890

45 Skylines  (2020)

(2)

akció | kaland | sci-fi

Amikor egy vírus azzal fenyeget, hogy a földön élő barátságos idegen hibrideket az emberek ellen fordítja, Rose Corley kapitány küldetésre indul elit zsoldos csapatával az idegen... több»

Viszonylag oké, vannak furcsa párbeszédek, de az alakítások egész jók és a vizuális effektek sem a legrosszabbak. Vannak ennél rosszabb filmek is.
#20891

horror | misztikus | thriller

A Gallows Hill című horrorban egy baráti társaság balesetet szenved. Szorult helyzetükben egy közeli házban lakó idegenektől kérnek segítséget, akik készségesen beengedik a... több»

#20892

51 Sparkle  (2012)

dráma | zenés

1960-as években három nővér létrehoz egy lány csapatot, és nemsokára helyi szenzációvá válnak. De a hírnév idővel kihívásokat is hoz magával. több»

#20893

dokumentum

Bob Lazar nevét akkor ismerte meg a világ, amikor kitálalt az 51-es körzetről. Most újra itt van, hogy elmesélje, miként akarta őt elhallgattatni az amerikai kormány.

#20894

akció | háborús

Netflix

A második világháborúban az ellenséges vonalak mögött eltűnt amerikai katonák szörnyű felfedezést tesznek: Hitler egy szuperbombát fejleszt. Minden esély ellenére elindulnak, hogy... több»

Imádom a brit humort és már örültem, hogy végre a film alapján megértettem az amerikait is. De tévedtem. Ebben mindent véresen komolyan gondoltak...
#20895

40 Dominó  (2019)

(5) (6)

krimi | thriller

Dánia fővárosában egy rejtelmes férfi megöl egy zsarut. Kollégája és barátnője missziójának tekinti a gyilkos kilétének felfedését. Önkéntelenül is a Központi Hírszerző... több»

Mint thrillertől sokkal többet vártam volna a filmtől, mint Brian de Palma filmtől még többet, de az az igazság, hogy Palma már nagyon rég nem tett le az asztalra egy igazán jó filmet sem. Igazából kicsit sajnáltam Waldaut a szerepben, mivel szemmel láthatóan nagyon meg kellett... több»
#20896

66 Candy Jar  (2018)

vígjáték

Netflix

Két iskolai vitabajnok midnenben le szeretné győzni a másikat, de főleg abban, hogy melyikük kerül be álmai egyetemére.  több»

#20897

60 Adverse  (2020)

krimi | thriller

Egy taxis kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy testévre komoly adósságokat halmozott fel, és az élete nagy veszélyben forog. több»

#20898

50 Vanguard  (2020)

(4)

akció

Telekom TVGO

A Vanguard rejtett biztonsági szervezet az egyetlen remény egy könyvelő számára, miután a világ egyik legnagyobb zsoldosszervezete célba vette. több»

Ezerszer látott, lerágott csont, sablonos sztori. Kár rá pazarolni a klaviatúrát, gyenge közepes.
#20899

56 Sógornők  (2020)

vígjáték

Netflix

Gizem és Sultan sógornők, ráadásul szomszédok is, ez azonban még egyáltalán nem garancia a jó és békés családi viszonyra. A két nő háborúba kezd a közösségi média... több»

#20900

64 A modell  (2016)

(4) (3)

dráma

A The Model főhőse egy feltörekvő divatmodell, Emma, aki küszködik azzal, hogy beilleszkedjen a párizsi divatvilágba. A nő az ismert fotós, Shane White megszállottja lesz, és... több»

Vizuális téren ez egy remek alkotás. Nagyon szépre sikeredett - az emberek, az öltözékük, az egyes jelenetek alkotóelemei, kiegészítői mind-mind a helyükön emelik a csillogást. A modellvilág tartozéka ez a fénylés és ezt a rendező remekül elcsípte. Egyáltalán nem sablonos a... több»