Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21181

vígjáték

Jeff nagyapja végakaratának megfelelően Korzikára utazik, hogy utánajárjon egy régi családi titoknak. Az útra három gyerekkori barátja: Medi, Willy és Seb is elkíséri. A kissé... több»

Unalmas, a főszereplők között nincs összjáték és egyáltalán nem vicces. Kidobott pénz, elpazarolt idő.
#21182

horror | vígjáték

Holly hazatér szülővárosába, hogy újságíróként tudósítson a karácsonyi ünnepekről. A nőnek azonban múltbéli démonaival is szembe kell néznie.

#21183

dráma

A Kutyám, Killer egy szlovákiai kisváros átlagos, áporodott napját mutatja be az Amerikai História X-ben látotthoz hasonló perspektívából, azaz Marek, az identitászavaros bőrfejű... több»

#21184

dokumentum | horror

A történet középponjában egy csapat fiatal áll, akik átélnek egy rendkívül ijesztő pszichoszexuális élményt, melynek megszállottjaivá válnak, miközben egyre jobban elmosódik... több»

#21185

50 Az örökösnő  (2018)

(2) (1)

dráma

A 68 éves svéd nő, Nojet mostanáig családjától és hazájától több ezer kilométerre élte életét, amelyet a dúsgazdag apjától kapott havi járadékból finanszírozott. Az öregúr... több»

Őszintén szólva sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Bár a hangulata igencsak komoly, valahogy mégsem tudott magával ragadni. Talán azért mert érezhetően hatásvadász az egész koncepció. Ettől függetlenül szerintem egyszer meg lehet nézni.
#21186

dráma

Idilli délután, drogok, haverok, pszichedelikus hangulat és ennek megfelelő zene. Az adrenalinszint az egekbe szökik, Lisszabon fiataljai pedig a bajt keresik az utcákon. több»

#21187

dráma

A film története szerint a huszonhat éves Scott az utcán él, miközben próbál visszailleszkedni a társadalomba. A helyzetén nem segít, hogy piti bűntények miatt feltételes... több»

#21188

akció

HBO Max

Az FBI ügynöke, Wade Dalton (Kaiwi Lyman), aki titokban dolgozik egy emberkereskedelemmel kapcsolatos ügyben, elfogja Serik Ibrajevet (Sanjar Madi), a a mongol alvilág titokzatos... több»

van benne egy kis Bruce Lee meg Steven Seagal, de annál azért élvezetesebben előadva. Komoly kis akciófilm, ami gyúr egy kicsit holyywoodi kliséken.
#21189

családi | dráma | thriller | vígjáték

Clarának elege van a családjából, és segítségért a természefelettiekhez fordul - Clara ugyanis meg van róla győződve, hogy őt kísérti egy szellem.  több»

#21190

családi | kaland

A film története szerint egy kisfiú felfedez egy relytéles dobozt, ami valójában egy ősi rejtvény, melynek megoldásában barátai lesznek segítségére. több»

#21191

akció | kaland | vígjáték

TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

A film 1919-ben játszódik. Oszja, az idealista és becsületes ifjú kapcsolatba kerül a dörzsölt szélhámossal, Ibrahim Benderrel. Egy királyi ereklye nyomába erednek - ez a veszélyes... több»

Modern hollywoodi stílusú, de mégis 100%-ban orosz film. Ez már a második remek modern orosz film. Szépek a lányok - huhh nagyon - és a karakterek, a ruhák is, az autók nagyon jó állapotúak, bár azt sem tudom, hol/melyik városban vannak, és erről nem írnak sehol. 8/10, a... több»
#21192

dráma | thriller

Egy este valaki betör Amanda lakásába, és megpróbálja megölni, de a lány megmenekül. A nyomozók közt feltűnik a veszélyesen jóképű Dawson, aki kiemelt figyelmével próbálja... több»

Láttam a filmet, sajnos. A végén már csak azért néztem, hogy lássam, mennyire lehet még elszúrni. Gyenge történet, sőt rossz (nincs az a buta nyomozó, aki gyilkosságairól bizonyítékokat gyűjtene, és azt éppen a szolgálati számítógépén ), és színészek alakítása is... több»
#21193

thriller

Jessica, az egyedülálló anya boldogan él 18 éves lányával - egészen addig, amíg Tessa anyja akarata ellenére egy idősebb férfival randizni nem kezd. A helyzet életveszélyessé fajul,... több»

#21194

családi | fantasy | vígjáték

Netflix

Jules Claus újra elfogadta a karácsonyt, és Noël nagypapával együtt készül az év legmozgalmasabb időszakára. Úgy tűnik, minden a tervek szerint halad, egészen addig, amíg Jules nem... több»

Egész jó kis karácsonyi film, erre az időszakra pont megfelelő. Nem kell tőle sokat várni.
#21195

50 Queen Bees  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Miután egy hölgy vonakdova bár, de beleegyezett, hogy idősek otthonába költözzön, az új helyzet és maga a közeg teljesen meglepi őt.

#21196

50 Pardon  (2012)

(2)

dráma | vígjáték

Netflix

Az élet nem könnyű, különösen azok számára, akik a saját anyjuk szerint is egy "technikai hiba" következményeként születtek. Helene egy gyönyörű, ám kissé zavart fiatal nő, aki... több»

Nagyon érdekes és minimalista történet. Kicsit Woody Allenre emlékeztetett.
#21197

50 Mes héros  (2012)

dráma | vígjáték

Egy fiatal férfi viharos házasságából menekülve furcsa szüleihez fordul, akik közben egy kisfiút rejtegetnek a hatóságok elől. több»

#21198

50 Nobody Can Cool  (2013)

(2)

thriller

Az éjszaka néhány idegen társaságában baljóslatúvá válik az édeskettesben csavargó pár számára, amikor véletlenül egy eldugott bűntanyára bukkannak. több»

Szerintem van benne valami eredetiség, épenhogy a furcsa, fanyar humoránál fogva, aminek stílusában a dialógusok elhangzanak. Szép, átlátható a kerettörténet, világos minden, mint a nap. Thrillernek nem rossz, csak nem egy szokványos hollywoodi tucatfilm.
#21199

50 Légió  (2022)

(3)

fantasy | horror | vígjáték

A gonosz erői lecsapnak Argentínára. Az emberiség reménysége, Antonio Poyju, az egykor legendás sámán egy elmegyógyintézetbe van bezárva, ahonnan meg kell szöknie, és meg kell... több»

Nagyon egyedi a látványvilága, a történetmesélés kissé szokatlan, de ez magyarázható azzal, hogy Dél-Amerikából érkezett. Mindenesetre megéri megnézni, bár elég ambivalens élmény.
#21200

50 Csillagok  (2017)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A hatvanas és hetvenes évek sziléziai származású sztárfocistája, Jan Banas nem csupán a pályán, de magánéletében is azért küzd, hogy álmai valóra válhassanak.