Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
A Kurultaj
#21401

NA A Kurultaj  (2018)

dokumentum

Bíró András Zsolt antropológus és a magyar hagyományőrzők néhány csoportja 2008-ban szervezte meg az első magyarországi Kurultajt. A szó a legtöbb közép-ázsiai, kulturálisan... több»

Rendező: István Bán

Parsons: Haymarket Affair
#21402

történelmi

A film igaz történetet, tiltott szerelmi kapcsolatot dolgoz fel. Albert Parsons kaukázusi férfi, délről származik. Szerelme, Lucy Gonzalez fekete bőrű. Kettőjük viszonya egyáltalán... több»

#21403

NA Buddha Eyes  (2021)

akció | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Egy filmes producer forgatókönyvet akar írni egy, a Himalájában rekedt filmes stábról, miután a helikopterük lezuhant. több»

Without You I'm Nothing
#21404

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

Exchanged
#21405

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#21406

vígjáték

Egy gazdag és egoista férfi kidobott menyasszonya összefog egy férfival, hogy az exe házából ellopjanak egy értékes festményt. Meglepetésükre azonban két másik nő zavarja meg őket... több»

Black Lion
#21407

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21408

NA Skate God  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

A disztópikus jövőben egy gördeszkás, Oren rádöbben, hogy ő a görög isten, Zephyrus leszármazottja. A srácnak meg kell ismernie saját képességeinek határát, hogy megállíthassa a... több»

A holdra szállás
#21409

dokumentum

1969 júliusa. Amerika történelmet ír: elsőként küld embert a Holdra. A magával ragadó dokumentumfilm olyan erővel tárja elénk ezt a nem mindennapi történelmi pillanatot, hogy szinte... több»

#21410

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal
#21411

dokumentum

2019. április 15-én, a nagyhétfői szentmise alatt a párizsi Notre-Dame kigyulladt. A világhírű székesegyház tetőterében gyorsan terjedtek a lángok, a tűzvészt a tűzoltóknak csak... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#21412

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#21413

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

A világ legnagyobb tigriscápája?
#21414

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Példát mutatva Európának
#21415

dokumentum

568-ban Tordán ülésezett a fiatal Erdélyi Fejedelemség országgyűlése, amelyen a világon elsőként iktatták törvénybe a lelkiismereti és vallásszabadság törvényét. Történt ez... több»

Harry herceg esküvője
#21416

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

Törökország rejtett csodái
#21417

dokumentum

Andrew Evans Kelet-Törökország mágikus vidékeit járja, többek közt olyan csodákat felkeresve, mint Ani romvárosa, vagy a világ legrégebbi műmlékei között számon tartott Gobekli... több»

#21418

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»

#21419

dokumentum

Berecz Péter és Meggyes Bence Houstonba utazik, hogy anyagot gyűjtsön a Scott Kellyről, a NASA szolgálatában álló, rekordokat döntögető űrhajósról készülő portréfilmhez. A... több»

50 éves a Kassai Magyar Színház
#21420

dokumentum

A Kassai Thália Színház fennállásának 50 éves évfordulója alkalmából ünnepi eseménysorozatot rendezett. A dokumentumfilm interjúkkal, Márai darabbal, templomi koncerttel, Piros... több»