Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22641

49 Indián  (2016)

dráma | rövidfilm

A szocializmus évtizedeiben Kelet-Közép Európában számos gyerek szeretett volna indián lenni. A jugoszláv és kelet-német westernfilmek, amerikai regények voltak az fantáziálások... több»

Mi jöhet még?
#22642

dráma

A válása óta magányosan tengeti életét, nem találja helyét a negyvenes Saul. Elhatározza, hogy meglátogatja az apját, Simont, akivel sohasem volt szoros a kapcsolata, és akit az... több»

#22643

49 Alison  (2016)

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Jay elgondolkodik azon, hogy a kapcsolat örömei ellensúlyozhatják-e a velük járó bonyodalmak terhét.

A hercegkisasszony és az írnok
#22644

családi | fantasy | kaland | vígjáték

A király írnoka, Jankó és Amálka hercegnő főleg a szórakozásra, a csínytevésekre gondolnak. A várban bálra készülnek, és úgy tűnik, mindent beragyog a napsütés. Ekkor azonban... több»

#22645

horror

Telekom TVGO

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott ártani.  De... több»

Most komolyan? Ez valami borzalom a köbön, amit ez a fickó összerakott nekünk unalmában. De most komolyan. Meséljem el a sztorit? A Százholdas Pagonyról? Malackáról, Micimackóról, Tigrisről, Fülesről, a nyusziról, és magáról Róbert Gidáról? A fenéket, olvassátok el! Inkább... több»
#22646

49 Good Enough  (2016)

dráma | romantikus | vígjáték

Lorna az apja halál után felkeresi egy rokonát, hogy minél többet tudjon meg a családjáról. több»

#22647

vígjáték

A Párizsi Természettudományi Múzeumba tett látogatása után Simon Esich-nek (Grégori Derangére, A három testőr visszatér) szent meggyőződése, hogy az embertani tárról vele tartott... több»

Egy olyan család életét követhetjük nyomon ahol felcserélődtek a szerepek, mert itt végre a nő épít karriert és a férjnek kellene helytállnia otthon. Vígjátéknak gyenge és ennek az ősemberes szálnak sincs sok értelme.
#22648

dráma | romantikus | vígjáték

Juan tipikus venezuelai férfi, aki nőzik és gondtalanul él. Amikor azonban elveszti az édesapját, minden megváltozik.

#22649

dráma | romantikus | rövidfilm

Noa egy újonc női parancsnok az izraeli hadseregben. Meglepődik, amikor egyik nap egy szerelmes levelet talál, melyet az egyik női katonája írt neki. Miközben azon tanakodik, hogy a levél... több»

#22650

horror | thriller

Egy maszkos, baseball-ütős gyilkos egy fekete, rozsdás Cadillacben és három összefonódó történet, amik a szex, drogok, punk rock, feketemágia és otthontalanság köré épülnek.  több»

#22651

49 Captured  (2019)

thriller

Egy titokzatos pszichiáter megpróbál segíteni egy zaklatott nőn azzal, hogy egy belső utazásra viszi őt, miközben a rendőrség nagy erőkkel kutat két további eltűnt nő után.

#22652

49 Loudmouth  (2022)

dokumentum

A film Al Sharpton tiszteletes történetét meséli el, intim portrét festve egy fáradhatatlan harcosról, aki a status quo megváltoztatásáért folytatott küldetése során soha nem... több»

Familie Lotzmann auf den Barrikaden
#22653

vígjáték

Annemarie a 70. születésnapját ünnepli, de a férje, a lánya és a veje elfelejtkeznek a jeles eseményről. több»

#22654

49 Discordia  (2016)

dráma | misztikus

Két fiatal egy lakásban, de külön szobában él. Minden mást együtt csinálnak. Szinte rituáléik vannak. Ha bármi megzavarja a mindennapi rendet, az gyökerestül felforgathat mindent.

#22655

49 Ambiancé  (2020)

dokumentum

A tér és az idő szürreális, álomszerű utazássá alakul a filmben, amely az idejét a mozgóképeknek szentelő Anders Weberg művészetének absztrakt, nem lineáris narratív... több»

#22656

dráma | romantikus

Tbiliszi, Grúzia fővárosa, napjainkban. A harmincnégy éves April egy éjszakára rács mögé kerül prostitúció miatt. Később visszatér az éjszakai élet központjába, egy luxushotel... több»

#22657

49 Guo nian hao  (2016)

(1)

dráma

Egy nő a lányával hazatér a szüleihez. A három nemzedék között rövidesen kirobban a konfliktus. több»

#22658

dráma

Max egyedül találja magát karácsony estéjén. Arra a következtetésre jut, hogy a felesége elhagyta őt és gyerekeiket is elvitte. Egy évvel a felismerés után kezd ráébredni, hogy... több»

MIndenképpen érdemes megnézni, szerintem az egyik legjobb indie film, amit valaha láttam.
Der Chef Ist Tot
#22659

krimi

Egy logisztikai cég főnöke egy hétfői napon bejelenti, hogy egy alkalmazottat el kell bocsátania. A főnököt kisvártatva holtan találják egy lépcsőházban. több»

Feleség meglepetéssel
#22660

krimi | vígjáték

Egy mit sem sejtő ékszerész, Niklas élete a feje tetejére áll, mikor megtudja, hogy felesége régebben egy betörő páros egyik tagja volt. Ahelyett, hogy feladná a nőt és társát,... több»