Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22681

kaland | vígjáték

Három, különböző országból (Argentína, Peru és Chile) érkezett férfi számos dzsungelbéli kalandon verekszi át magát, hogy ott lehessen a 2014-es Braziliában megrendezésre kerülő... több»

#22682

49 Dark Hearts  (2014)

dráma | thriller

Colson találkozik Frannel az énekesnővel és romantikus viszonyba kerülnek. A kapcsolatot azonban a manipulálás és az árulás szövi át. több»

#22683

49 The Manual  (2017)

rövidfilm | sci-fi

A világ utolsó emberét egy gép neveli fel. Egyre inkább szenved a magánytól és az emberi társaság hiányától, és elkezdi megkérdőjelezni a gép által szentnek tartott Kézikönyv... több»

Rendező: Wil Magness

Szereplők: Lauren Emery, J.J. Johnston

#22684

animáció | családi | vígjáték

Freddy talán a legrosszabb kisfiú az egész városban. Amikor Viktor barátaival nyaralni érkezik a községbe, Freddy azonnal kiosztja és megfélemlíti a fiúkat. Hőseink 'nyuszisága'... több»

#22685

vígjáték

Egy férfi kalandjai a komikusok nem mindig nevettető szakmájában. több»

#22686

49 Cardinals  (2017)

dráma | krimi | thriller

Valerie hazatér a börtönből, ahova azért került, mert egy ittas vezetés okozta balesetben megölte a szomszédját. Semmi másra nem vágyik, csak a felejtésre - ám amikor szomszédja fia... több»

#22687

49 Marionetes  (2015)

misztikus | thriller

Egy újságíró visszatér Athénba, hogy felderítse legjobb barátjának gyilkosát, de a város egy sötét, felismerhetetlen hely lett. A nyomozás során az áldozat barátnője nyújt neki... több»

#22688

thriller

Misaki Amemiya a rendőrég közbiztonsági ügyekért felelős osztályának külsős nyomozója. Miközben egy illegális honlap, a Babylon után nyomoz, Misakit csapdába csalják. Nem sokkal... több»

#22689

családi | vígjáték

Pancho luxuséletet él, miután megnyerte a lottófőnyereményt. Alberto, Pancho barátja és személyi asszisztense kezeli Pancho temérdek vagyonát és próbálja meggyőzni őt arról, hogy... több»

#22690

vígjáték

Cindy, az egyedülálló anya rettenetesen önző és egocentrikus. Nem igazán törődik gyermekeivel; csak az a fontos, hogy ő jól érezze magát. Amikor találkozik három szellemmel,... több»

#22691

49 Sztrelcov  (2020)

dráma | életrajzi | romantikus | sportfilm

Húszéves korára Eduard Streltsovnak mindene megvan, amiről egy ember álmodhat: tehetség, pénz, hírnév és szeretet. Ő a szovjet futball kiemelkedő csillaga. Az egész ország győzelmet... több»

#22692

49 The Marshes  (2018)

horror

Egy mocsaras vidék legmélyén három biológus kutatómunkája valóságos rémálommá válik. Olyan területre tévednek, ahol a tudomány már nem szolgál magyarázattal a démoni... több»

A maffiafőnök lánya – Victoria Gotti története
#22693

dráma | krimi

Victoria Gotti saját szavaival meséli el a Gotti család történetét, megosztja velünk életük apró részleteit, beleértve az örömteli perceket és a nagy tragédiákat is. Őszintén... több»

#22694

vígjáték

A Tengerre franciák egy fergeteges francia vígjáték, mely görbe tükröt állít elénk arról, hogyan is viselkedünk sokszor egy-egy nyaralás alkalmával. Egy fiatal házaspár, egy... több»

#22695

vígjáték

Paula Lins egy erős nő, de sajnos a saját maga által készített narancsbőr elleni gyógyszertől az életét veszti. A túlvilágról, már szellemként próbálja megakadályozni, hogy... több»

#22696

49 Válságban  (2013)

(1)

dráma | thriller

Egy gazdag, nagyhatalmú asszony szörnyű tragádiától szenved, mely után drogfüggővé válik, hátat fordítva családjának. Később rájön, hogy egy hozzá közel álló ember állhat... több»

Nem volt egyértelmű az emberrablás miértje. Nem egy kasszasiker az biztos, eléggé unalmasnak mondható, néha még a szereplők is unták amit csináltak
#22697

dráma

Cristiana földrengésbiztos építészetből írja doktori munkáját. Szülei jó lánynak nevelték, és ő mindig eleget is tett az elvárásoknak. De mikor az ősök elköltöznek otthonról,... több»

#22698

thriller

Miután Samantha édesanyja meghal, váratlanul feltűnik a fiatal nő nagyanyja. Rövidesen kiderül a nagymama sötét múltja, és Samantha kénytelen az életéért küzdeni. több»

A színészi játék gyenge, ahogy a sztori is papírvékony, tévébe készült B-film ez, aminek a története ezerszer ígéretesebb, mint a végeredmény. Erre nem igazán érdemes időt szánni.
#22699

49 Shot  (2017)

dráma

Egy töltény. Három élet. Egy átlagos napon Los Angelesben egy válófélben lévő pár és egy tinédzser fiú élete teljesen megváltozik, amikor vártatlanul belekeverednek egy tömeges... több»

#22700

49 Unsullied  (2014)

akció | horror | thriller

A sportoló Reagan Farrowot elrabolják, azonban nagy nehézségek árán sikerül megszöknie. A férfi a vadonban próbál menekülő utat találni, ahol minden erejével küzdenie kell a... több»