Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22701

49 Clover  (2020)

krimi | thriller | vígjáték

Egy testvérpár nem éppen a legjobb embereknek tartozik egy csomó pénzzel. Kénytelenek menekülőre fogni, ám a dolgok csak még bonyolultabbá válnak. több»

#22702

thriller

Pauline Mitchell sikeres nagyvárosi üzletasszony. Egy nap azonban furcsa jeleket fedez fel viselkedésében: elfelejt eseményeket, 'eltüntet' tárgyakat a lakásban és időérzéke is... több»

#22703

vígjáték

A film története szerint az arrogáns Julian mindent megszerzett, amit akart: pénzt, hatamat és befolyást. Mikor megtudja, hogy egy partival kedveskednek számára, egója még nagyobbra... több»

#22704

vígjáték

Négy pár veti bele magát az online párkeresésbe Los Angelesben - és keresi rá a választ, hogy születhet-e szerelem az interneten keresztül.  több»

#22705

családi | vígjáték

Az Escola Mundial iskola diákjai vakációra érkeznek az egyik diák nagyszüleinek táborába, a Panapaná-ba. Mr. Campos tanár úr a legjobbakat szeretné a diákoknak és mindent megtesz,... több»

#22706

49 Golden Arm  (2020)

vígjáték

Egy kőkemény kamionos csaj elhatározza, hogy felkészíti legjobb barátját a női szkander világbajnokságra. több»

#22707

sci-fi

Vincent egy korrupt cégnél dolgozó üzletember, aki találkozik valakivel, aki szembeszáll az egész rendszerrel.

#22708

thriller

Miután a férjét rejtélyes módon meggyilkolták, Sharon Elliot egy nyomozó barátja segítségével próbál rájönni, ki volt a tettes. Közben a fia, Anthony összebarátkozik egy... több»

Nos, sokat nem kell várni tőle. Maga a sztori az jó, főleg a megvalósításon bukik a film. A színészek között az Anthony anyját alakító nő eléggé gyenge. A zsaru szinten. A többi igazából nem rossz. Ami mé idegesítő, az a filmben levő elsötétülés, majd vissza, mint a... több»
#22709

49 Time Toys  (2016)

családi | sci-fi

Néhány középiskolás talál egy jövőbeli játékokkal teli ládikát. A játékok segítségével fel kell venniük a harcot egy őrülttel. több»

#22710

fantasy | romantikus

Három olasz bűnöző elrabolja egy gazdag amerikai üzletember fiát, ám amikor eltévednek a hegyekben, kénytelenek betérni egy varázslat alatt lévő kunyhóba.

#22711

dráma | thriller

Egy afroamerikai nő nemi erőszak áldozatává válik, barátja pedig minden szálat megmozgat, hogy megtalálják az elkövetőt.

#22712

thriller

Tamara megpróbálja visszaszerezni kislányát, de úgy tűnik, hogy a legnagyobb ellensége mindebben a saját édesapja lesz majd, aki akár gyilkolni is képes. több»

#22713

49 Gonoszság  (2016)

dráma | krimi | thriller

Az izlandi fővárost, Reykjavikot az emberek a gondtalan életstílusáról és békés nyugalmáról ismerik. Mindenki megdöbben, amikor megtalálják a két lánytestvér holttestét, akik az... több»

#22714

romantikus | vígjáték

Eve Lovett (Joely Fisher) talk show házigazda, aki kizárólag a munkájának él. Azonban ahogy közeleg a Valentin nap, Eve kezdi úgy érezni, hogy sose fogja megtalálni a boldogságot. Egy... több»

#22715

dráma | romantikus

A film története szerint Bill minden vágya egy gazdag farmer fia, a farmer vágyait pedig a jól működő makulátlan farm testesíti meg, de a fiúk tiltott szerelme sehogy sem illik a képbe. több»

#22716

dráma | romantikus | vígjáték

Egy pár egy kiadós veszekedés után közösen elhatározza, hogy véget vetnek kapcsolatuknak, azonban megállapodnak abban is, hogy továbbra is megosztják az otthonuk, és így tapasztalják... több»

#22717

49 Gibby  (2016)

családi | vígjáték

Egy fiatal, tinédzser lány nem tud kilábalni az édesanyja halála okozta depresszióból. Katie-t nem érdekli az iskola, a barátai, de a gimnasztika sem, melyért korábban annyira... több»

#22718

családi

Az ihletét vesztett festő, Sarah mellől egy kicsit elpártolt a szerencse és ezért nem akar mást, mint elmenekülni a problémái elöl. Amikor úgy dönt, hogy elutazik, hogy meglátogassa... több»

#22719

49 Okuotoko  (2018)

dráma | misztikus

Kazuót még az ág is húzza, ráadásul két helyen kell dolgoznia, hogy eltűnt bátyja adósságát visszafizesse. Ám szerencséje megváltozik, amikor megnyeri a lottót. De okosan próbál... több»

#22720

dráma | vígjáték

Netflix

Bartek, aki valaha népszerű színész volt, megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg. Kevés ideje maradt hátra. Úgy dönt, maximálisan kihasználja hátralévő napjait, rendbe teszi ügyeit,... több»

Közepesnek mondanám. Elég érzékeny témát göngyölít fel, de nem a legjobban teszi és elsüti mindazokat a tipikus húzásokat, amelyek erre a témára jellemzőek.