Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Mindent tudni akarok
#45661

dokumentum

Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk lévő hétköznapi tárgyak? Hogyan készül a tejes doboz? Vagy a WC-ülőke, egy autó szélvédője, az íróasztal? A sorozat ilyen és ehhez... több»

#45663

romantikus

Abby egy ígéretes énekes és dalszövegíró, aki újra felfedezi hangját és az álmait követi - útközben a szerelem is beléütközik. több»

#45667

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit – lényéhez hasonlóan – jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett... több»

Rendező: Dér András

#45668

romantikus

Egy útfelújítás miatt le kell zárni egy városka boltjait, viszont a polgármester szeretne egy nagy vásárt tartani, hogy segítse a tulajdonosokat. Azonban meg kell győznie Darcyt, hogy a... több»

#45669

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#45670

dráma

Rendező: Sisi Li, Xiaoxin Zeng

Szereplők: Yanshu Wu, Siyu Lu

#45672

dráma

Rendező: Lianlian Shen

#45673

NA Lothorin  (2024)

akció | dráma

Fordulópont
#45675

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok Steve Cutts filmje. több»

#45676

dráma | vígjáték

Egy idős hölgy, a család matriarchája szeretné újra egyesíteni a családját, mielőtt meghal. több»

Az égbolt királyai
#45678

dokumentum

Magasröptű, éles szemű és könyörtelen. A sasok a hegycsúcsoktól a folyóvölgyekig bárhol képesek uralni az eget. Kitartóak és erősek. Ők a világ legrátermettebb ragadozó... több»

#45679

horror

A szerelem mindent felemészt ebben a narkotikus rémálomban, amelyet John Ainslie író/rendező készített. A Do Not Disturb a szerelem, a vágy és a testi vágy pszichedelikus felfedezése.