Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Ki vele!
#48422

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

Tények a fajok pusztulásáról
#48424

dokumentum

Napjainkban soha nem látott módon csökken Földünkön az élőlények sokfélesége, vagyis a biodiverzitás. Mik a kiváltó okok, mióta tart ez a folyamat, mi az emberiség szerepe... több»

Rendező: Charlotte Lathane

A Da Vinci-rejtély megfejtése
#48425

dokumentum

Fél évszázad telt el Leonardo da Vinci halála óta, festményei azóta is csodálattal töltik el a festészet szerelmeseit. Csupán 16, Leonardónak gondolt festmény maradt fenn utána,... több»

The Borrowing
#48427

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

Új közjáték – Az öt kenyérről
#48428

Az Új közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Karel Capek: Az öt kenyérről című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

#48430

animáció

A sorozat Oscar mozgalmas és izgalmas, akcióval, humorral és érzelmekkel teli kalandjait követi nyomon egy különleges utazás során. A fiatal pingvin elindul felfedezni a világot, új... több»

Rendező: Peter Hausner

#48432

horror

Miközben Ted és Maxie egy sziklamászáson vesznek részt, hogy leküzdjék Ted tériszonyát, egy ismeretlen lényt találnak az erdőben.

Rekordok cápái
#48433

dokumentum

A tigriscápát és a nagy fehércápát a biológusok a legnagyobb és legveszélyesebb cápafajok között tartják számon. Hol élnek a leghatalmasabb példányaik, és milyen érzés... több»

#48437

animáció | rövidfilm

Város szélén, utca végén élt egy ember, Lajos. Tudta, hogy a mozgás nagyon fontos, ezért mindennap elballagott a boltba, hogy vegyen magának öt kiló párizsit, hozzá öt liter tejet... több»

#48440

dokumentum

Korzika a vad szépség szigete a Földközi -tengeren! Egy mediterrán sziget tele mágiával! Kristályos hegyi patakok, szurdokok, illatos fenyő- és gesztenyefaerdők világa, egy tengerrel... több»

Rendező: Barbara Puskas