Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49401

akció | western

1873, Texas. Blind Chapel kisvárosát egy csapat törvényen kívüli banda, a Hellhounds támadja meg. A városkában azonban csak egy orosz bevándorló, egy marshall, a seriff és néhány nő... több»

#49402

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»

#49403

NA La Grazia  (2023)

dráma | krimi

Rendező: Luca Guardabascio

Szereplők: Giordano Petri

#49410

vígjáték

Amikor Lincoln rájön, hogy testvérének már vannak saját tervei karácsonyra, úgy dönt, hogy legjobb barátja, Clyde segítségével hazahozza őket, és a régi hagyományok szerint... több»

A vihar
#49412

NA A vihar  (1976)

dráma

Prosperót, Milánó hercegét testvére, Antonio hajdan elűzte a trónról, s azóta ő bitorolja helyét. A számkivetett herceg leányával egy bárkában hánykolódott a tengeren, míg... több»

Sherlock & Daughter
#49414

dráma | misztikus | thriller

A rejtélyes thrillerben Sherlock Holmes kikerül a komfortzónájából, és rejtélyes módon képtelen egy baljós ügyet felderíteni anélkül, hogy kockáztatná legközelebbi barátai... több»

#49415

misztikus

A koronavírus-járvány által okozott pénzügyi válságra reagálva egy félénk tinédzser internetes nyomozóirodát indít családi házának megmentése érdekében. Digitális... több»

#49417

NA Red Stone  (2021)

thriller

Egy veszélyes bérgyilkost felbérelnek, hogy vadásszon le egy tinit, aki szemtanúja volt egy gyilkosságnak. Meg kell találnia a fiút, mielőtt az F.B.I. vagy a rivális fejvadászok... több»

The Lost Station Girls
#49418

dráma | krimi | thriller

Egy rendőr két évtizedes könyörtelen vadászata egy sorozatgyilkos után, aki négy fiatal nőt gyilkolt meg Dél-Franciaországban. több»

Szereplők: Camille Razat

#49419

romantikus

Amikor Carly, az ételekkel foglalkozó tudósító megkapja a lehetőséget, hogy saját műsort indítson, Angel Heightsba küldik, hogy segítsen Grantnek megnyitni az éttermet, és leforgassa... több»