Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50381

dokumentum

1945 júliusában a USS Indianapolist, a hatalmas haditengerészeti cirkálót megtorpedózta egy japán tengeralattjáró. A 900 fős legénység hajótörést szenvedett, az úszó roncsokba és... több»

#50382

musical | romantikus | vígjáték

Théodore egy esetlen és egyhangú párizsi férfi, aki felfedezi egy természetfeletti dal létezését. Egy régi, 1920-as évekbeli jazz-sztenderd, amely két embert azonnal szerelembe tud... több»

Hulladékcsempészek
#50383

dokumentum

A súlyos témát végigjáró, leleplező norvég oknyomozó dokumentumfilm azt mutatja be, hogyan szállítják a lestrapált járműveket és egyéb elektronikai hulladékokat Európától... több»

Section Eight
#50384

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

#50385

dokumentum

Megismerünk egy csapat Anubisz-páviánt, akik az Afrika szívében lévő kenyai Nagy-hasadékvölgyben élnek, és megtanuljuk, mit is jelent majomcsaládba születni. több»

#50386

dokumentum

A sorozat Norvégia, Svédország és Finnország növény- és állatvilágát mutatja be, hogy érzékeltesse a jellegzetes északi hangulatot, s közelebbről megismerhessük a vad észak... több»

#50387

dokumentum

A dokumentumfilmben feldolgozzák a második világháború eseményeit, bemutatják hatalmas és pusztító mivoltát - mindezt a civilek szemszögéből ábrázolva. több»

#50389

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#50390

dráma | sportfilm

Az ígéretes fiatal bokszoló attól fél, hogy megismétli apja hibáit, elmenekül a kommunista Lengyelországból, hogy megvalósítsa álmát, és a történelem legnagyobb bokszolójává... több»

#50391

dokumentum

A dokumentumfilm a monarchia belső szervezettségéről és fő szereplőiről, ahogy azok Erzsébet királynőhöz kötődnek. több»

Vendégségben a Mikulásnál
#50392

dokumentum

A Télapó otthonában, a messzi észak örökösen változó vadonjában élő lenyűgöző teremtmények lírai portréja. több»

#50393

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Kis terek, nagy ötletek – Izland
#50395

dokumentum

George Clarke építész és Will Hardie mesterember bejárja a világot, hogy megkeresse a legcsodálatosabb kis tereket, amelyek egy-egy országban vagy régióban a hóban és a hó körül... több»

Scorpion
#50396

NA Scorpion  (2023)

dráma

Rendező: Claudiu Oprea

Szereplők: Oltin Hurezeanu

Megálló
#50397

NA Megálló  (2020)

dokumentum | rövidfilm

Csabi Terényben, egy kis észak-magyarországi faluban él. Életét az egyszerű dolgok ismétlődése határozza meg: délben ebédelni kell, pénteken jönnek a kukások, az elhervadt... több»

#50399

Egy mormon család tökéletes mindennapjainak története.