Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
III. Doráti Antal karmesterverseny gálakoncert
#53421

zenés

A harmadjára megrendezett nemzetközi, a többszörösen díjazott Doráti Antal nevét viselő karmesterverseny záró gálakoncertje. több»

#53422

dokumentum

Albert Göring, Hermann Göring - az egyik legrosszabb háborús bűnös - bátyja az elnyomottak védelmezőjének tartotta magát; igaz vagy hamis? Kiderítjük, hogy az ördögnek volt egy... több»

Kalóriafaló étterem
#53423

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

Üdvözöljük a semmi máshoz nem hasonlítható étteremben. Ahol a kulisszák mögött nem csupán a konyhát jelenti, hanem egy titkos edzőtermet és edző emberek egész hadseregét –... több»

#53426

dokumentum

Dokumentumfilm Fraciaország legnagyobb és legmodernebb gátjairól. több»

Married by Mistake
#53427

romantikus | vígjáték

Miután elvesztette álmai állását, Riley leissza magát Nate-tel, és másnap reggel már házasok. Elfogadva Nate lánykérését, Tennessee-be utaznak, hogy megmentsék a férfi családi... több»

#53428

dokumentum

Légy tanúja a világ egyik leghíresebb sírja feltárásának – most először színesben! A korabeli fotók és filmfelvételek utólagos kiszínezésével újra átélhetjük a történelmi... több»

Rendező: Paul Bradshaw

Szereplők: Elizabeth Frood

#53429

dokumentum

Pompeii pusztulása hatalmas katasztrófa volt az emberiség történelmében; megtudjuk, mi történt utána, az elpusztult régió újjáépítésétől Titusz római császár... több»

Rendező: Sabine Bier

Jelenlét
#53432

NA Jelenlét  (2020)

dokumentum

Dokumentumfilm az együttműködésről, amely munkahelyeket teremtett A Jelenlét program alapja a városi nyomortelepeken, elszegényedett kistelepüléseken végzett állandó és intenzív... több»

#53433

dokumentum

Az Ascension-sziget a cápapopulációjáról híres; az elmúlt években a sporthorgászat környezeti gondokat okozott, és leállította a sziget turizmusát. több»

#53434

családi | dráma | kaland | sci-fi

A film története Sara Morse életét követi egy évvel azután, hogy férje rejtélyes módon eltűnt vidéki farmjukról. Amikor egy furcsa, földönkívüli tárgyat fedez fel a házuk alatt,... több»

#53435

dráma | történelmi

Egy hétéves kisfiú, Amerigo, 1946-ban elhagyja elszegényedett nápolyi családját, és vonatra száll, hogy egy gazdagabb családhoz menjen északra, egy háború utáni kezdeményezés... több»

Keresők
#53436

NA Keresők  (2021)

dokumentum

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a... több»

Rendező: Bartha Máté

A virrasztás
#53437

családi

Greg és Eiric nagyon kötődtek a nagymamájukhoz, sokszor játszottak együtt. A nagyi még halála előtt rájuk bíz egy küldetést, hogy ha elmegy végleg, keressenek egy palackot, amiben... több»

Szereplők: Ben Smith

Az igazság a mentális egészségről
#53438

dokumentum

Itt az ideje, hogy jobban érezzük magunkat! A műsor tényeken alapuló iránymutatást biztosít azzal kapcsolatban, hogy hogyan őrizzük meg mentális egészségünket a világjárvány... több»

#53439

dokumentum

Kulturális Filmek Fesztiválja, Szatmárcseke, 2018 2018. május 10-én a Nemzeti Színházban hirdette meg a IV. Kulturális Filmek Fesztiválja szatmárcsekei filmversényét a nemrég elhunyt... több»

Rendező: Tibor Baji