Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
A puma ösvénye
#53541

dokumentum

Carlton Ward, Jr., a National Geographic természetfotósa nehéz – a saját hivatásán messze túlmutató – feladatra vállalkozik: élőhelyén, az Everglades mocsár mélyén becserkészni... több»

#53543

dráma | romantikus

Stella az elmúlt hat évben Pablóval együtt dolgozott egy házfelújító műsor társműsorvezetőjeként, de ahogy minden eddiginél szorosabban dolgoznak együtt, bonyolult és feltáratlan... több»

#53545

NA Steel-Man  (2021)

horror

Steel-Man, Pittsburgh hivatalos szuperhőse házigazdaként vesz részt az éves képregény konferencián, azonban az események furcsa fordulataként élőhalottak hadseregével és a... több»

Tours-i Szent Márton – Katona, aszkéta, emberbarát
#53546

dokumentum

Minden év november 11-én fél Európában lámpásokat gyújtanak a városi és falusi gyerekek . Mártont 1600 éve Európa összes keresztény felekezete tiszteli, de alig ismerik annak... több»

#53548

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

#53549

dráma

Nyomon követhetjük Luke-ot és Chrissy-t, az egykori countryzenei duót és volt szerelmespárt, akik évekkel később futnak össze, miután Chrissy eltűnt Luke életéből. Most rájönnek,... több»

#53550

dráma

Sarya, a Japánban élő kurd menekült lány életével úgy tűnik, minden rendben van. Az iskolai jegyei elégségesek ahhoz, hogy főiskolára járjon, jó barátok veszik körül, és a... több»

A Royal Corgi Christmas
#53552

romantikus

Edmond herceg, hogy behízelegje magát az anyjának, egy kutyust ajándékoz neki, akit Fagyöngynek hívnak. Több katasztrófa után Cecilyhez, a kutyaszakértőhöz fordul. Felfedezik, hogy a... több»

#53555

dokumentum

Egy meleg férfi szembesül a múltjával, és képtelen elnyomni a bűntudatot, amelyet egy viszonozatlan szerelem miatt érez. több»

#53558

romantikus | vígjáték

Egy hongkongi iparmágnás agglegény, aki csak modellekkel randizik, megtalálja a párját, amikor belebotlik egy brazil modellbe, aki nem hajlandó az ő szabályai szerint játszani, és... több»

#53560

dokumentum

A Dyatlov-incidens nem csupán a Szovjetuniót, hanem az egész világot megrázta. A dokumentumfilm az esemény igazi titkára próbál meg fényt deríteni. több»

Rendező: Liam Le Guillou