Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53603

dráma

Egy bulizós, gondtalan férfi új kihívásokkal szembesül, amikor ikertestvére, egy egyedülálló apa váratlanul meghal, s neki kell gondoskodnia annak főiskolás fiáról.

Rendező: Joe Y. Mora

Szereplők: Jeff Doyle, Jeffrey Wells

#53606

vígjáték

Amikor egy titokzatos technológiai áramszünet anarchiába és káoszba sodorja Írországot, egy csapat kudarcot vallott, összemosott bohóc kénytelen átkelni az országon, hogy egy utolsó... több»

#53608

NA A Desert  (2024)

horror | thriller

Egy régen élt fotográfus egy út során az amerikai délnyugati országrészben próbálja visszanyerni korábbi munkásságának varázsát és sikerét. Ehelyett Amerika sötét és kaotikus... több»

#53615

thriller

Egy déli noir thriller, amely egy kemény és zűrös mississippi városban játszódik, ahol egy anya és lánya a whisky, a fegyverek és a bosszúvágy kereszttüzébe kerülnek. több»

#53616

dráma | vígjáték

A „The Supremes” néven ismert legjobb barátnők triójának tagjai az évtizedek alatt együtt vészelték át az élet viharait, házasságon és gyerekeken, boldogságon és szomorúságon... több»

#53617

családi

Amikor a csintalan Noah (Ethan Drew) bajba kerül, mert ellopja két rosszfiú tulajdonát, egy nyári táborba menekül. Nem tudja, hogy ezt a tábort a hírhedt Falco (Christopher Lloyd) és... több»

#53620

dráma

Az üres házban elszigetelten élő Ian továbbra is gyászolja a két évtizeddel ezelőtt elhunyt szeretett nő elvesztését. Az emlékek felszabadításáért kiáltanak, és mindennapi... több»