Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

romantikus

Az egyedülálló anya, Emma mindig másokat helyez előtérbe, különösen lányát, Lilyt, akit egyedül fogadott örökbe. De amikor a koraérett Lily megnyeri a karácsonyi kívánságait... több»

#53903

dokumentum

Betekintést nyerhetünk KSI életébe, aki karrierje eddigi legnagyobb évére készül. több»

#53904

dráma

Augusztus végén a 25 éves Léna Arles-ba érkezik, hogy találkozzon Mariusszal, aki egy korábbi nyaralás alatti románcból ismer. A férfi késik. Miközben várakozik rá, találkozik... több»

#53905

krimi

Phil Williams nyomozó azon dolgozik, hogy kihúzzon egy fiatalembert a kényszerű bűnözői létből, hogy aztán leleplezzen egy kegyetlen, országos szindikátust, amelyet a rendőrség... több»

#53906

dráma

Egy eldugott szigeten él egy autonóm közösség, ahol a gyerekek nem beszélnek, csak gesztusokkal kommunikálnak. A legidősebb által irányítva úgy működnek, mint egy agrárkommuna,... több»

Merv
#53907

NA Merv  (2024)

vígjáték

Egy nemrég szétköltözött pár elviszi nyaralni közös kutyájukat, hogy felvidítsák, de ebből végül egy romantikus utazás lesz, és újra összejönnek. több»

Rendező: Jessica Swale

Szereplők: Zooey Deschanel

#53909

romantikus

Egy sikeres ügyész, Lucy újra találkozik gyermekkori táncpartnerével, Barrettel. A szenvedély újra fellángol közöttük, miközben felidézik a régi emlékeket. több»

#53910

akció | vígjáték

#53911

NA Publisher  (2024)

dráma | thriller

#53912

thriller

Miután egy családi kiruccanás valóságos pokollá válik, egy anyára hárul a feladat, hogy megóvja családját üldözőjükkel szemben.

#53914

NA La Maternal  (2022)

dráma

A film története Carlát követi, akit a helyi szociális szolgálat nevelőszülőknél helyez el, a fiatal lány nincs könnyű helyzetben, mivel kisbabát vár.

#53916

dráma | életrajzi | sportfilm

A film két legendás gójátékos, Cho Hun-hyun és pártfogoltja, illetve későbbi riválisa, Lee Chang-ho története. több»

#53917

zenés

A Seventeen nevű koreai K-pop banda most előállt az első mozifilmjével, amelyről a hazai rajongóknak sem kell lemaradniuk! A srácok Koreában már 5 platinalemezzel büszkélkedhetnek, az... több»

Dervistörténetek: Az elefánt
#53919

Az elefánt című történet filmes feldolgozása az Új Közjáték közreműködésében. több»

Cidade Rabat
#53920

dráma

Megismerhetjük a 40 éves Helenát, akinek édesanyja halála után magára is marad ideje. Egy filmgyártó cégnél dolgozik, féktelenül veti bele magát a táncba, ha pedig alkoholról van... több»