Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#54182

romantikus

Camille Morgana hercegnő egy amerikai főiskolára utazik, hogy megmentse egyetemét egy csereprogram létrehozásával, de ellenállásba ütközik Ben Copeland professzor személyében, aki... több»

#54184

dokumentum

Dr. Michael Mosley megpróbál valódi fájdalmat nem valódi tablettákkal gyógyítani, Nagy Britannia eddigi legnagyobb kísérletében, hogy megvizsgálják a placebo hatást. Vajon... több»

Rendező: Joe Myerscough

Szereplők: Michael Mosley

#54185

NA Les miens  (2022)

dráma

Moussa mindig gyengéd, önzetlen és jelen volt a családja számára. Nem úgy, mint a testvére, Ryad, a közismert televíziós műsorvezető, akit a környezetében élők önzősége miatt... több»

#54188

dokumentum

A 15 éves miskolci Kösöntyű Néptáncegyüttest bemutató dokumentumfilm. több»

#54189

romantikus

Egy utazó író a Maldív-szigetekre látogat, és hall egy legendás hajóroncsról. A víz alatti üdülőhely idegenvezetőjének segítségével az elásott kincs helyett talán a szerelmet... több»

Természet világa – Pingvin postahivatal
#54190

dokumentum

Az Antarktisz legnépszerűbb turistalátványossága egy kis brit postahivatal, ami az Antarktiszi-félszigeten, Port Lockroy-nál található. A nem mindennapi posta dolgozói minden évben pár... több»

#54192

NA Lieber Kurt  (2022)

dráma

Jana (Jasmin Gerat) és Kurt (Til Schweiger) miután szakítottak, úgy döntöttek, hogy megosztják közös gyermekük, Kurt (Levi Wolter) felügyeletét. Ezért az apa, az újdonsült... több»

Gyimesi mulatságok a kosteleki Szellő Néptáncegyüttessel a Zerkula zenekarral, gyimesi hagyományőrző
#54193

dokumentum

Tartsanak velünk egy vidám, hangulatos óév búcsúztatásra először a Hagyományok Háza színpadára, majd fel a Gyimesi hegyekbe Sára Ferenc koreográfus, néptánc- és népzenekutató... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#54195

dokumentum

A Tsleil Waututh indiánközösség története és küzdelmei napjainkban egy nagyvállalat terjeszkedésével szemben.

#54199

dokumentum | háborús

Versek és képek − Adamis Anna
#54200

dokumentum

A portréfilmben megismerhetjük Adamis Anna gyerekkorának helyszíneit, a zenéhez, a dalszövegíráshoz vezető útját, és beleshetünk mindennapjaiba is – mindezt, természetesen, ismert... több»

Rendező: Ruszt József