Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#54163

dokumentum

A filmalkotók teremtéselméletében a természet nyers erői találkoznak Izland nyugati fjordjainál, és egy elvisznek minket a gravitáció és ritmus csillagközi születésétől az emberi... több»

Rendező: Ben Sturgulewski

Püspökök a Néphadseregben
#54166

dokumentum

A szocialista Magyarország Néphadseregében 1976-ig 24 hónap, vagyis két év volt a minden férfire kötelező szolgálati idő. Aki csak tehette, felmentette magát, vagy a sorozás előtt,... több»

Rendező: Barlay Tamás

#54168

dokumentum

Dr. Zeb Hogan, a kaliforniai Davis Egyetem kutatója Ázsia legfontosabb folyóit és tavait átkutatva a közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy a Föld legnagyobb édesvízi halfaja... több»

Szereplők: Zeb Hogan

#54169

Esther a Dior Avenue Montaigne műhelyében vezető varrónőként dolgozik. Egy nap a metróban ellopja a táskáját egy 20 éves nő, Jade. Ahelyett azonban, hogy hívná a rendőrséget,... több»

Csiribi
#54171

NA Csiribi  (1987)

animáció

Szöveg nélküli rajzfilm, melynek főhőse egy bájos, szőke gyermek, aki most ismerkedik a világgal, a jó és a rossz dolgokkal. több»

Rendező: Toró Annamária

Túlélés a vad északon
#54174

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Az Északi-sark kanadai területeiről és a tundrától eljutunk a partvidékig és a roppant erdőkig; bemutatjuk az állatok túlélési módjait, ahogy megragadják az élet és halál... több»

#54175

NA Haze  (2024)

dráma | horror | misztikus

#54177

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

Max

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

#54179

dokumentum

Az elektromos cigaretták ma már mindenhol megtalálhatóak, de tényleg jobban, mint a sima cigaretták, és mi van valójában bennük? Michael Mosely maga is ezt szívja, hogy kiderítse. több»

#54180

dokumentum | vígjáték

Részleteket tudhatunk meg Wanda Sykes életéről, a Z generációs tizenévesek nevelésének kihívásairól és a liberális lét dilemmáiról egy feszült politikai légkörben. több»

Rendező: Linda Mendoza

Szereplők: Wanda Sykes