Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54781

dráma | zenés

Ez az öregedésellenes film az úgynevezett „Y generáció” fura figuráit követi nyomon, amint azok a drasztikus önmegvalósítás után sóvárognak. több»

#54783

dokumentum

Ág Tibor a trianoni országcsonkítás utáni felvidéki magyar közösség egyik legnagyobb hatású egyénisége volt. Nevéhez fűződik a kórusmozgalom megszervezése, amely az új viszonyok... több»

Józsefváros legendája – Az MTK
#54785

dokumentum

1888-ban alakult meg az MTK, melynek otthona rövidesen a Józsefváros lett. Ha felkutatjuk az archívumokat, akkor számos történetet találunk arról, hogy jöttek létre a szakosztályok,... több»

Rendező: Kriskó László

#54787

akció | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

A tánc nyelvén beszélünk
#54789

dokumentum

A Nemzeti Táncszínház fennállásának 20 évét dolgozza fel ez az 50 perces dokumentumfilm, melynek bemutatására az intézmény jubileuma szolgáltatott alkalmat. több»

Zaj a csendben
#54790

dokumentum | sportfilm

A magyar válogatott 2020-as éve. több»

#54794

dokumentum

Egy csapatnyi paleontológus Alaszka legtávolabbi, legbarátságtalanabb régiójába utazik, hogy felderítsék azt a tetemes mennyiségű dinoszauruszmaradványt, amelyet itt fedeztek fel.  több»

#54795

dokumentum

Mitől olyan veszélyesek a viperák, és miért kell mégis mindent megtennünk a megóvásuk érdekében? Vigyázat, a film a nyugalom megzavarására alkalmas méregfogakat is bemutat! több»

#54796

dokumentum

Riley Elliot cápakutató a Norfolk-szigeten próbálja kideríteni, hogy az állati tetemek tengerbe dobása megváltoztatta-e a térség óriás tigriscápainak a viselkedését. több»

#54797

NA Mid-Century  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal házaspár nyaralása valóságos pokollá válik miután egy pszichopata az életükre tör. több»

Egy ezidáig kevésbé ismert bronzkori kultúra: Baktria Margiana
#54799

dokumentum

A dokumentumfilm a bronzkorba kalauzol el minket a Bakria-Margiana Régészeti Komplexum tárgyi anyagának vezetésével, amely egy kevésbé ismert kultúrát mutat be. több»

Rendező: Attila Juhasz

#54800

dokumentum

Az Attenborough csodálatos világa pazar pillanatkép az új utazásokat inspiráló időszakról. Attenborough négy káprázatos világra nyit ablakot: az óceánok, a szigetek, az ég és a... több»