Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#55207

vígjáték

Netflix

DC Young Fly, Karlous Miller és Chico Bean a színpadra hozzák sikeres podcastjüket egy egyedülálló komédiaeseményre, ahol semmi és senki sem lehet letiltva. több»

#55208

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

#55209

akció | romantikus | vígjáték

Rendező: Freddy Cairns

#55210

dokumentum

A nehézségekkel küzdő színészek, Sam és Mark a Grand Theft Auto Hamletjének színpadra állításával találnak vigaszt a bezártság után, és Shakespeare-en keresztül kapcsolódnak... több»

A Christmas Cookie Catastrophe
#55211

romantikus | vígjáték

Annie Cooper nagy fába vágja a fejszéjét, amikor átveszi néhai nagymamája kisvárosi süteménygyártó cégének vezérigazgatói posztját, és mindent megtesz, hogy segítsen a... több»

…festeni fogok… - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról - MMA portré
#55213

életrajzi

Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófus, művészetpedagógus életművén kívül a politikai elnyomás ellen és a környezetvédelem mellett megalkuvás nélkül... több»

#55215

dráma | történelmi

Rendező: Rahul Janardan Jadhav

Szereplők: Sonalee Kulkarni

#55216

Jean, a rövid ideje különélő apa egyik válságot éli át a másik után, de élete akár meg is változhat, mert biztos benne, hogy fia, a tízéves Loulou csodákat művel, és egy kis... több»

Windcatcher
#55218

NA Windcatcher  (2024)

családi

Egy ausztrál kisvárosban a tízéves aborigin fiú, Percy Boy, az újonc Keithy Cobb és a temperamentumos Daisy Hawkins valószínűtlen barátságot kötnek, és összefognak, hogy elvegyék a... több»

Manali
#55220

NA Manali  (2022)

thriller

Rendező: Rahul Thackeray