Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#63741

NA Ctrl  (2016)

dráma | rövidfilm

Egy fiatalember belebonyolódik egy számítógépes versenybe, miközben otthon meglehetősen feszültté válik a hangulat.

#63742

horror

Egy sátánista szekta többeket tart fogva, hogy a Krisztus második eljövetele elleni szent háborúra készüljön.

Jane Millen
#63743

NA Jane Millen  (2018)

krimi | thriller

A film története szerint egy veterán rendőrségi nyomozót egy gyilkossági üggyel bíznak meg, ami sokkal több problémát okoz neki, mint gondolta volna. több»

Rendező: Cynthia Mort

Szereplők: Olga Kurylenko

#63744

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri

#63745

akció | kaland | thriller

Miután öt évet töltött a Béke Hadtestnél, Naomi hazatér, családja azonban hatalmas veszélyben van. több»

Római szonáta
#63746

dokumentum

"Életünket meghatározó és ütemező időtartamban: egy napban igyekeztem bemutatni Mamma Roma létezését hajnaltól napnyugtáig. A filmben szereplő rómaiakhoz több évtizedes barátság... több»

Rendező: Gaál István

Úton a halállal
#63747

életrajzi

Polcz Alaine azon kevesek egyike, aki Magyarországon a halálkultúra hiányára mutattak rá. Gyakorló pszichológusként írásaiban és könyveiben a haldokló beteggel való törődést, a... több»

#63749

akció | thriller

Daniel Léger azt gondolta, végleg leszámolt a kábítószerekkel, ám egy új ügyletbe keveredik. Miután elfogják, 100 év börtönbüntetéssel kell szembenéznie. több»

Tékozló apa
#63750

dráma

Romándy Gábor budapesti színész levelet kap Izraelből. Így tudja meg, hogy apja, Romándy Raffael, a híres régész egy éve halott. Azonnal odautazik és találkozik apja fiatal... több»

Skatulyácska királykisasszony
#63751

családi

Dobozkirálynak 12 fia van, de felesége, Zacskónia mindezideig nem ajándékozta meg leánygyermekkel. Dobozkirály annyira vágyik egy kislány után, hogy Zacskónia még egy könnyelmű... több»

Mécs Károly 60 éves - Születésnapi összejövetel az óbudai Társaskörben
#63752

dokumentum

A Magyar Televízió 1996-ban, ezzel a műsorral, a barátok és pályatársak közreműködésével köszöntötte az akkor 60 éves színész óriást. Meglepetésként részletek... több»

The White Sistas
#63753

dráma

Egy fiatal nő úgy dönt, hogy kolostorba vonul, miután elveszítette szerelmét. több»

#63754

családi | vígjáték

A szociális rendszer útvesztőiben, az örökbefogadó családok között kallódva egy tinédzser egy napon rádöbben, hogy ő egy tehetős afrikai falu uralkodói posztjának várományosa.... több»

Apropó
#63755

NA Apropó  (1991)

dokumentum

Egy intim napló, sokkal érdekesebb, mint egy nyílt levél. És egy ilyen apropó szerűen felvillanó gondolat, általában többet elárul egy emberről, mint amikor azt állítja, hogy a... több»

#63756

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Hangos Húsvét napján...
#63757

A sokszínű, ünnepi körben készült dokumentumfilm bemutatja a húsvéttal kapcsolatos különböző egyházi szertartásokat és az egyes tájegységekre jellemző népszokásokat.

Rendező: Molnár György

#63758

NA Claw  (2020)

horror

Két jóbarát egy szellemvárosban kénytelen tölteni az éjszakát, ahol egy félelmtes ősi ragadozó szedi áldozatait.

Kölyök bodybuilderek
#63759

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#63760

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»