Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Weinberger Blues Machine
#68821

dokumentum

Stúdióbeszélgetés A. G. Weinberger bukaresti Blues zenésszel.

Rendező: Ördög Loránd

Karácsonyi ének
#68822

fantasy

Charles Dickens azonos című klasszikusa nyomán.

Rendező: Diana Brooks

Szereplők: Delroy Atkinson

Sülve-főve
#68823

szatíra

Két hússzállító munkás rájön, milyen előnyös, hogy egyikük rém sovány, a másikuk szörnyen kövér: a súlykülönbségen alapuló csel révén rengeteg húst lopnak ki a... több»

Rúzsa Magdolna koncert 2018
#68824

dokumentum

Rúzsa Magdolna koncert 2018. több»

#68825

NA Ditched  (2020)

horror

Melania sokadik rutinmegbízását végzi börtönőrként, miután azonban lezuhan a repülő, amely több veszélyes rabot szállított, a saját élete lesz a tét. több»

Diákszerelem
#68826

rövidfilm

Egy kis moziban elszakad a film. Az idős jegyszedő néni elmeséli a történet hátralévő részét, ám a nézők nem akarnak belenyugodni abba, hogy a film rosszul végződik.

Rendező: Szomjas György

Szereplők: Dajka Margit

#68827

animáció

A gonosz mindvégig jelen volt a világban, az emberiség evolúciója során és Dashavatar (Visnu istenség tíz inkarnációja) mindent elkövetett, hogy megakadályozza a gonosz hatalomra... több»

Amerika visszatér az űrbe
#68828

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

Caught in the Act
#68829

akció

"Jókor jó helyen lenni... és a döntő, soha vissza nem térő pillanatban saját biztonságunkról megfeledkezve mindent megörökíteni..." Ez a legmegrögzöttebb természetfilmesek... több»

A bikacápák titkai
#68830

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

A világ legnagyobb milleniumi pörköltje
#68831

dokumentum

2000 a Millennium éve volt Magyar-országon. A film kicsit ironikus formában ábrázolja Budapest XVIII. kerületének próbálkozásait, hogy valamiben elsők legyenek az országban, sőt az... több»

Rendező: Szobolits Béla

Sarkvidéki vadon
#68832

dokumentum

Az Északi-sark a Föld legnagyobb vadonja, ami az örök téli táj, a sötét hónapok és a jég ellenére gazdag élővilággal rendelkezik. Szívós, hidegtűrő, lenyűgöző állatok, mint... több»

Ősi ellenségek: kutyák a macskák ellen
#68833

dokumentum

A kutya- és macskafélék évszázezredek óta élnek egymás mellett Afrikában, s igazán sose jöttek ki jól egymással. Ha pedig a hiénákat is beemeljük a képbe, az eredmény... több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#68834

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

Happy
#68835

NA Happy  (2019)

Egy életunt középkorú férfi felvesz egy fiatal stoppos lányt. A férfi kezdetben nagyon kedves, de később egyre agresszívabbá válik... több»

Rendező: Gyimesi Anna

#68836

családi

Megbízható források szerint a 10 éves Lucy, aki valójában egy csendes és szeretetre méltó általános iskolás, épp egy bankot készül kirabolni Bietigheim-Bissingen sétálóutcájában.

Ahogy az Isten elrendeli... - Olga filmje
#68837

dokumentum | életrajzi

A fekete-fehér dokumentumfilm egy kászonújfalui cigány közösség életét mutatja be egy fiatalasszony sorsán keresztül. A nagy család belső kapcsolatait, érzelmi változásait, az... több»

Rendező: Mohi Sándor

I BCC, 2019
#68838

NA I BCC, 2019  (2019)

sportfilm

A világ legnagyobb pontyfogó versenyén 250 csapat méri össze tudását. Kövessék nyomon a Balatonon zajló viadal legizgalmasabb pillanatait, érezzék át a legnagyobb halak... több»

A nagy könyv
#68839

szkeccsfilm

A Nagy Könyv program célja az volt, hogy az embereket visszavezesse az irodalom világába a televízió segítségével. Egy szavazás keretében a nézők megválaszthatták, hogy mi ma... több»

A mekkai óratorony mérnöki csodája
#68840

dokumentum

Az iszlám szent városában, Mekkában található Abrádzs al-Bajt a világ legmagasabb óratornya. Az épület igazi mérnöki mestermunka, amely több mint 30 világrekordot tud magáénak,... több»