Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Driven
#72261

dráma

Emerson Graham taxisofőrként sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és rengeteg bosszúság éri, főleg az éjjeli fuvarozások alkalmával. Miután egy éjjel egy rejtélyes utas száll be a... több»

Amikor az időjárás megőrül
#72262

dokumentum

Az Amikor az időjárás megőrül című dokumentumfilm az ENSZ 2015-ben összehívott, a klímaváltozás okait, ill. a problémára elkészült megoldási tervek ismertetését megcélzó... több»

A Wettstein-napló – Trianon 100
#72263

dokumentum

Wettstein János, a béketárgyalásokban résztvevő diplomata hagyatékának köszönhetően részletesen ismerhetjük meg a magyar békedelegáció öt hónapi munkájának legfontosabb... több»

#72264

NA Pepel  (2013)

dráma | thriller

Szovjetunió, 1938. Egy vonatfülkében találkozik a tolvaj Szenyka Pepel és a Vörös Hadsereg századosa, Igor Petrov, akit letartóztatás fenyeget. A vöröskatona előtt váratlan... több»

#72265

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

MüpArt - Béla Fleck & Abigail Washburn
#72266

zenés

A magyar közönségének érthetően szöget üt a fejébe, mért hívják a világ sokak szerint legjobb bendzsójátékosát éppen Bélának. Természetesen Bartók miatt, akit Béla Fleck... több»

#72267

horror | rövidfilm

A filmet egyiptomi mítoszok ihlették. A Boogeyman egy legendás lény, akiben ha valaki elkezd hinni, akkor átveszi a hatalmat az egyén felett, és áldozatával megismerteti, hogy mi az igazi... több»

Rendező: Akram Lewiz

A szellem arisztokratája
#72268

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

A négy évszak
#72269

animáció

Vivaldi A négy évszak című zeneművére készült Cakó Ferenc homokfestménye. A néző előtt tárul fel a zene csodálatos hangvilága, a négy évszak különböző hangszínei a... több»

Rendező: Cakó Ferenc

Diktátorok kézikönyve
#72270

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Harc közben eltűnt
#72271

játékfilm

Miután Searing közlegény beszorul egy bombatalálatot ért épület romjai alá, az életben maradásért meg kell küzdenie a saját démonjaival. több»

#72272

NA Batgirl  (2022)

(1)

akció | kaland | krimi

A DC szuperhősfilmje a gothami nyomozó, James Gordon (J.K. Simmons) lányának történetét mutatja be. Barabara Gordon, vagyis Batgirl maszkot ölt, hogy leszámoljon a Gothamet fenyegető... több»

A soponyai Zichy-kastély
#72273

dokumentum

A film segítségével a soponyai Zichy-kastély történetével, építészeti értékeivel és a hasznosítás lehetséges módjaival ismerkedhetünk meg.

Rendező: Lugossy István

Kisdumások
#72274

A Heti Hetes sztárja, Hajdu Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. több»

Vad Peru: Harc az életért
#72275

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

#72276

vígjáték

Cameron Cool, a feltörekvő színész folyamatosan csalódásokat él át, s megtanulja, hogy az önző célokból végrehajtott cselekedetek csak boldogtalansághoz vezetnek.

Rendező: Braeden Ayub

Koncert a Schönbrunni kastélyból
#72277

zenés

Immár hagyománnyá vált, hogy minden év nyarán a Bécsi Filharmonikusok világhírű szólistákkal együtt nagyszabású szabadtéri hangversenyt adnak a Schönbrunni Kastély parkjából.... több»

A legenda
#72278

NA A legenda  (2005)

dokumentum

2004-ben először díjazta a Magyar Operatőrök Társasága a hazai operatőrök munkáját. A nemzetközi mintára meghonosított rendezvény díjátadójára 2005. október 29-én került sor... több»

Rendező: Novák Emil

Beatles vagy Stones?
#72279

dokumentum

A 60-as években a tömegkultúrába berobbanó két történelmi zenekart, a Beatlest és a Rolling Stonest már a kezdetektől fogva jófiúk-rosszfiúk kategóriába sorolták a zenekedvelők... több»

Like Son, Like Father
#72280

fantasy | rövidfilm | vígjáték | western

Két, árvaházban élő fiú az apja után nyomoz, aki még a születésük előtt elhagyta őket. több»