Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Festő Salföldön
#72281

életrajzi

Somogyi Győző életútjáról beszél: ifjúkoráról, a teológiáról, papi munkájáról, a művészet csábításáról és lakóhelyéről, a Balaton-felvidékről.

Rendező: Uhrin Tamás

Denied Unemployment
#72282

dráma

Dontae Mathis nem csupán elveszíti állását, de ami még ennél is rosszab, hgy főnöke és munkatársai szabályosan elüldözik munkahelyéről. Hősünk idővel rájön, hogy az egész egy... több»

Kép: Badal János
#72283

életrajzi

A világhírű magyar filmoperatőri iskola oktatója Budapesten született. Ebben a városban végezte el egyetemi tanulmányait, majd párhuzamosan a Színház- és Filmművészeti Főiskola... több»

Rendező: Hajdú Gábor

Presszó (Presszó)
#72284

sci-fi

Budapest, a kilencvenes évek végén. A film helyszíne egy presszó, főszereplői az itt megforduló állandó vendégek. Három barátnő: az elvált, értelmiségi Bori, a gyermekét egyedül... több»

A százgyökerű szív
#72285

dokumentum

A piarista rendfőnökre, a költőre, tudósra, cserkészvezetőre Jelenits István emlékezik.

Rendező: Jeli Ferenc

Szereplők: Jelenits István

Violetta - A koncert
#72286

A Disney Csatornán már a harmadik évadát kezdi a rendkívüli népszerűségnek örvendő, Violetta című énekes-zenés tévésorozat, amely az adó első európai és latin-amerikai... több»

#72287

akció | kaland

A történet Nublar szigetén játszódik 2005-ben. A sziget 120 mérfőldre található Costa Rica partjaitól és 87 mérföldre Sorna szigetétől. Néhány paleontológusnak nyoma veszett a... több»

#72288

NA Rozmaring  (1938)

vígjáték

Kevy István kanalasdombi birtokán mintagazdaságról álmodozik, amihez reményt nyújt, hogy a Lapidária Rt. földet akar tőle vásárolni. A vezérigazgató leküldi Kanalasdombra... több»

Üstökös
#72289

NA Üstökös  (1998)

játékfilm

Szamosi Judit, a film főszereplője Budapesten él, és roppant módon szenved attól, hogy az egész város a Hale-Bopp üstökössel foglalkozik, míg az ő "univerzumát" áthatja a magány.... több»

Időgörbülés - Tunézia
#72290

dokumentum

A film Tunézia ókori emlékeit mutatja be.

Rendező: Cselényi László

#72291

horror | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy feltörekvő színész amatőr nyomozóvá válik, amikor gyanítani kezdi, hogy az egyik barátja lehet a titokzatos sorozatgyilkos, a hálószobai mészáros. több»

A windsori víg nők
#72292

vígjáték

Tévéjáték Shakespeare művéből. Sir John Falstaff, a korhely lovag egyszerre két asszonynak ír szerelmes levelet, azt remélve, hogy kiürült pénztárcáját a férjek pénzéből... több»

Télapó konferencia Budapesten
#72293

Budapesten nemzetközi konferenciát tartanak a baráti országok télapói. A téma: ki a legjobb gyerek?

#72294

NA Lunar Orbit  (2016)

dokumentum | életrajzi | zenés

A film bevezeti a nézőt a house stílusú zene világába, illetve egy stúdió életének mindennapjaiba. több»

Egy ember és a többiek
#72295

játékfilm

Kassák Lajos önéletrajzi elemekkel átszőtt művének hőse éjjeliőr a vasútnál. Egyetlen társa a kutyája, a nagyhatalmú raktáros azonban még ezt is elirigyli tőle.

American Revenge
#72296

akció

Egy rendőrből lett étteremtulajdonos új életcélt talál New York kínai negyedében, amikor a férfi egykori társának haláláért felelős kínai drogbáró belép az életébe. több»

Rendező: Daming Chen

Szereplők: Donnie Yen

#72297

krimi | sci-fi

A nem túl távoli jövőben a társadalom összeomlott. A világ veszélyes hellyé vált, de legfőképp azoknak a zsaruknak, akik a bostoni C-11-es körzetben kell szolgálatot teljesíteniük.  több»

#72298

NA Aranycsapat  (1982)

dokumentum

Filmio

A film az úgynevezett Aranycsapatról szól, arról a labdarúgó gárdáról, amely az ötvenes évek elején vitathatatlanul a világ legjobb együttese volt és sok dicsőséget szerzett a... több»

Attila kincsei
#72299

dokumentum

Attila, a csereháti aprófalu harangozója elhatározza, hogy újraépít egy kis fakápolnát az erdő mélyén, egy vitatott és elfelejtett Mária-jelenés egykori kultuszhelyén. A... több»

Rendező: Szabó Elemér

The Kidnapping of Edgardo Mortara
#72300

dráma | történelmi

1858-ban, Bolonyában egy izraelit kisfiút titokban megkeresztelnek, majd elszakítanak a családjától, hogy keresztényként neveljék fel őt. A szülők rengeteget fáradoznak azért, hogy... több»

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Mark Rylance, Isaac Eshete