Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#72281

animáció

Az animációs mesében a Négyszögletű Kerek Erdő egyik lakója, Szörnyeteg Lajos rettenetesen álmos; alig bírja nyitva tartani a szemét. Barátai és az erdő lakói különféle... több»

Rendező: Horváth Mária

Szereplők: Csákányi Eszter

Killing Frank
#72282

horror | thriller

Miután a gyűlölt üzletember, Frank Reynolds balesetet szenved, és vegetatív állapotba kerül, családja és legfontosabb alkalmazottai összegyűlnek a férfi angliai házában, hogy... több»

MüpArt - Take 6
#72283

zenés

Nyolc hosszú év után érkezett ismét Budapestre 2014 decemberében az angyali hangú Take 6 énekegyüttes, hogy megint levegye a lábukról az acappella szerelmeseit. Bár a világon a... több»

Az Everest tudósai
#72284

dokumentum

Milyen hatással van a klímaváltozás a Mount Everestre és a híres Khumbu gleccserre? A látványos filmben erre keres választ egy népes tudóscsapat a Himalájában. Míg a jégáron a... több»

Édesapám, Imre
#72285

dokumentum

A 20. század magyar fotósai világhíres mesterek lettek. Ott volt például Moholy-Nagy, Brassai, Kertész és Capa is. Legtöbbjük zsidó volt, de ők elmenekültek. Kinszki Imrének és... több»

A világ legnagyobb milleniumi pörköltje
#72286

dokumentum

2000 a Millennium éve volt Magyar-országon. A film kicsit ironikus formában ábrázolja Budapest XVIII. kerületének próbálkozásait, hogy valamiben elsők legyenek az országban, sőt az... több»

Rendező: Szobolits Béla

Ahogy az Isten elrendeli... - Olga filmje
#72287

dokumentum | életrajzi

A fekete-fehér dokumentumfilm egy kászonújfalui cigány közösség életét mutatja be egy fiatalasszony sorsán keresztül. A nagy család belső kapcsolatait, érzelmi változásait, az... több»

Rendező: Mohi Sándor

Late Night Gaming Extra
#72288

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

A Cvetković-ügy
#72289

játékfilm

1944. november 27. A szerb Politika napilap leközölt listájából értelmiségi személyeket a megszálló erőkkel való állítólagos együttműködés miatt kivégezték. Vajon ezek a... több»

#72290

dráma

Filmio | Telekom TVGO

A félelmet nem ismerő fiatal bába, Christine egyezséget köt az ördöggel, hogy megmentse faluját a német lovagok brutális terrorjától. Amikor azonban az ördög pókokat szabadít a... több»

#72291

NA Geno  (2016)

animáció

Az animációs film főhőse egy zöld béka, Geno, aki boldogan éldegél breki-társaival egy csendes tó közelében, amikor egy nap arra ébred, hogy kis közössége óriási veszélybe... több»

Rendező: Dato Kiknavelidze

Irinyi
#72292

NA Irinyi  (2018)

játékfilm

Egy lelkes, fiatal újságíró érkezik egy kis faluba, hogy interjút készítsen Irinyi Jánossal, a dörzsgyufa feltalálójával. Habár a falubeliek azt tanácsolják neki, hogy kerülje el... több»

A meztelen folyó
#72293

dokumentum

Egy valaha létezett otthon Újvidéken, Egyházashetye, a Pismányi bércek és jelenleg a Király utcai lakás Budapesten. Nyúlszív őrmester, Dugongszív kapitány, Victor Bahia,... több»

Ízőrzők: Cserépfalu
#72294

dokumentum

Cserépfalu a madárcsicsergős falusi nyugalmat, tartalmas kikapcsolódást, túrázást kedvelők paradicsoma. Az ország leghosszabb, vadregényes völgye kanyarog itt, a Hór patak mentén.... több»

Rendező: Móczár István

#72295

dokumentum

A Lávabirodalom - Tűzvonalban Hawaii-on című ismeretterjesztő sorozatban a Hawaii-szigetek buja esőerdőinek szomszédságában található vulkánok titkait kutatja. Nem csak arról ad... több»

Rendező: Nick Kennedy

Ikonosztáz
#72296

NA Ikonosztáz  (2000)

játékfilm | történelmi

Ideológiákat vesztett korunkban, amikor polyvát vetünk, hogy készpénzt arassunk, talán nem haszontalan számba venni, hogy a portánkra lőcsölődő fogyasztói rend előtt mikor mit... több»

Így készült a Mission: Impossible
#72297

Bepillantást nyerhetünk a legújabb Mission: Impossible film kulisszái mögé. több»

A menekülő egyetem
#72298

dokumentum | történelmi

1944 decemberében a magyarországi német parancsnokság úgy döntött, hogy még mielőtt az orosz csapatok teljesen körülzárnák Budapestet, a Műegyetem teljes személyi állományát, a... több»

Klónozás: a halhatatlanság tudománya
#72299

dokumentum

A klónozás mára a fantáziavilágból kilépett a valóságba. Dél-Koreában a házi kedvencek klónozása hatalmas népszerűségnek örvend. A sorozat betekintést enged a híres Sooam... több»

Mostohák
#72300

NA Mostohák  (2000)

dokumentum

Harminchárom hivatásos nevelőszülőnél kétszázhetven gyerek nevelkedett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nagy békességben, egészen addig, míg az önkormányzatoknak előírt... több»

Rendező: Csillag Ádám