Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Utazás a fehér hajón...
#72541

dokumentum

A film Vaszary János festőművész utolsó képének címére utal a saját címével. Megismerjük a festő életét, a rá jellemző legfontosabb stíluskorszakokat, festőtechnikákat. A film... több»

Rendező: Moldoványi Judit

Városok, történetek - Gyula
#72542

dokumentum

Gyula híres-neves fürdőváros. Így ismerik a 33000 lakosú települést idehaza, de az ország határain kívül is. Pedig több mint "csak" egy fürdőhely. Ötszáz évig volt Békés megye... több»

Rendező: Ivanics Andrea

Idegen pályán
#72543

dokumentum

2012-ben az angol fővárosban élő Kondor Gábor eldöntötte, hogy egy magyar hölgyekből álló kézilabdacsapatot toboroz. 2013 februárjában megalakult a London Angels HC, amely nemcsak a... több»

#72544

thriller

Egy váratlan családi tragédia után egy apa és tinédzser fia önként jelentkeznek egy mesterséges intelligencia kifejlesztésére irányuló kutatásba, hogy megpróbálják helyrehozni a... több»

Játszd le nekem a Mistyt!
#72545

Egy lány minden este ugyanabban az idõben betelefonál a rádióba, és a Misty címû dalt kéri a disk jockeytól. gy megy ez már jó ideje, minden nap. Dave, a rádiós mûsorvezetõ egy... több»

Magyar Tarka - Az esztergályos almája
#72546

dokumentum

A munkásosztály egyik "vállalkozója" vasipari tevékenységet folytat egy, a keleti határszélen fekvô településen. A rendszerváltást komoly tôke birtokában éli meg. Gyárat vásárol... több»

Rendező: Kamondi Zoltán

25 éves a Hobo Blues Band
#72547

zenés

Hobo 1978-ban alapította együttesét. A negyedszázados zenekar szeptember 6-án tartotta Budapesten jubileumi koncertjét, ahol a jelenlegi tagok mellett a régiek közül vendég volt Tátrai... több»

Rendező: Kázsmér Kálmán

Házasság és balítélet
#72548

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»

Pimpa - Egy különleges nap
#72549

animáció

Pimpa a reggeli fogmosás közben megkéri a tükörképét, hogy helyettesítse otthon egy napig. Ez idő alatt egy igazán különleges nap kerekedik a számára. több»

Pápai különkiadás
#72550

dokumentum

Az 1956-os forradalom mártírjai között több egyházi személyt is találunk, köztük Gulyás Lajos református lelkészt, akit 1957 februárjában szervezkedés vezetése és gyilkosság... több»

Rendező: Szakács Sára

#72551

A posztapokaliptikus világban a víz az arannyal válik egyenértékűvé, és Rhondának vizet kell szállítania egy haldokló városba. Közben saját sötét múltjával és a vérszomjas... több»

#72552

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

#72553

NA Álomfejtő  (1980)

Filmio

Groteszk tájkép a szocializmus korszakának vidéki életéről.

Rendező: Orosz István

Végre egy új lemez... neked
#72554

zenés

Katona Klári 1993. májusi koncertjének részletei. több»

Hoffmann Mónika és barátai a MOM-ban
#72555

dokumentum

Hoffmann Mónika Malmöben született és nőtt fel. Hegedült és énekelt kicsi korától kezdve. Tanulmányait a Berklee College of Musicban, majd a Malmöi Zeneakadémián folytatta. Magyar... több»

Rendező: Sebők György

Szöktetés a Szerájból
#72556

zenés

Belmonte menyasszonyát, Constanzát, valamint annak komornáját, Blondét és szolgáját, Pedrillót kalózok ejtették foglyul, és eladták a török Szelim basának. A basa szerelmes lesz... több»

Hosszú levél
#72557

játékfilm

Vörös Imrének a barátja állást kínál Budapesten, de ő lemegy Szentgyörgyre, mert onnan kapja az ösztöndíjat. A falu lakosai kedvezően fogadják, a vezetők hozzáállása nem... több»

A titkos háború
#72558

játékfilm | történelmi

James McCargar regénye alapján! James McCargar, alias Felix Christopher amerikai hírszerző tiszt, 1947-től 1948-ig a Szövetséges Ellenőrző Bizottság amerikai missziójának tagjaként... több»

A többire már van recept...
#72559

dokumentum

Dr. Kollár Dezső gégerákban szenvedő betegeket operált és visszaadta nemcsak képességüket a beszédre, de életkedvüket is. Orvos és beteg kapcsolatán nagyon sok múlik még a... több»

Cannes 2001
#72560

NA Cannes 2001  (2001)

dokumentum

Stábunk az 54. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon járt. Az erről készült exkluzív riportfilmben többek között olyan sztárok szólalnak meg, mint Jean-Paul Belmondo, Faye Dunaway és... több»