Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72561

dráma | krimi | thriller

Az észak-karolinai Appalache-hegységben a tizennyolc éves Jacob McNeely őrlődik a metamfetamin-kereskedő nagyfőnök apja megnyugtatása és aközött, hogy a szerelmével együtt örökre... több»

Irijám és Jonibe
#72562

animáció | rövidfilm

"Tüzet, vizet, levegőt forgat egy kéz, a Három-virágot. Ha tűz van felül, szelet fújok, ha szél van felül, tüzet gyújtok, ha víz van felül, vízbe ugrok _ tüzet, vizet, levegőt... több»

Rendező: Rofusz Kinga

Driven
#72563

dráma

Emerson Graham taxisofőrként sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és rengeteg bosszúság éri, főleg az éjjeli fuvarozások alkalmával. Miután egy éjjel egy rejtélyes utas száll be a... több»

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#72564

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

A Wettstein-napló – Trianon 100
#72565

dokumentum

Wettstein János, a béketárgyalásokban résztvevő diplomata hagyatékának köszönhetően részletesen ismerhetjük meg a magyar békedelegáció öt hónapi munkájának legfontosabb... több»

Leopárdok birodalma
#72566

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

Heten, mint a gonoszok
#72567

vígjáték

Az élet perifériáján élő gyerekek érvényesülni akarásáról készült zenés, revüszerű kalandos történet. Snuki és Muki ikertestvérek, az egyik a nagynéni örökségének... több»

A cápák igazi arca
#72568

dokumentum

Úgy gondolod, mindent tudsz a cápákról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a cápák rejtett oldalát tárja elénk a napsütötte parti régióktól a koromsötét, több ezer méteres... több»

Halálos természet: Szuperkígyók
#72569

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»

Hajsza a férfi után
#72570

vígjáték

 Antoine feleségül akarja venni Gisele-t. De mire vannak a barátok? Julien, aki elvből harcol a házasság minden formájával, elmesél neki egy drámai történetet a szerencsétlen facér... több»

Hátsó lépcső
#72571

rövidfilm

A céltudatos, konzervatív Júlia a 90-es évek elején egyetemi ösztöndíjasként Párizsba utazik. Egy elegáns ház felső emeletén bérel apró lakást, ahová csak a félhomályba vezető... több»

Kortanúk – Rendszerváltozás a hadseregben – Lőrincz Kálmán vezérezredes
#72573

dokumentum

Éppen harminc esztendeje, hogy az 1989-es rendszerváltás következményeként megkezdődött a haderő gyökeres átalakítása. A Magyar Néphadsereg nyugatra „tájolt”, jelentős támadó... több»

#72574

NA Love Child  (2024)

dráma | vígjáték

Egy tizenegy éves, koraérett fiú, Junior azt tervezi, hogy átformálja édesanyja, Misty szerelmi életét, aki egy szeretetlen házasságban ragadt egy brutális férjjel, és akinek a fia... több»

Húsvét-sziget: Egy civilizáció bukása
#72575

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

Columbo – Kézirat vagy halál
#72576

krimi

TV-ben (RTL, csütörtök 01:33)

Alan Mallory, a sikeres detektívregény-író azzal hívja fel a kiadója vezetőjét, Riley Greenleafet, hogy a konkurens kiadóhoz szerződik az új könyvével, egy komolyabb témájú... több»

#72577

animáció

Nehéz a szegény kisfiúk élete, akik a szobafogságban unatkoznak, és csak a tavaly karácsonyi játékaikkal szórakoztathatják magukat. De szerencsére semmi sem tart örökké, így a... több»

Rendező: Gyulai Líviusz

Szereplők: Eszenyi Enikő

Fjellek és fjordok
#72578

dokumentum

Amikor összeállt Jurkovics Milán fejében a norvég kerékpárostúra terve, már csak egy hozzá hasonló, vállalkozó kedvű társat kellett találnia. A kilencnapos útra végül Takó... több»

Rendező: Jurkovics Milán

Egy egyedi eset - Szalai Györgyi portré
#72579

életrajzi

Rendezőként, forgatókönyvíróként és dramaturgként Dárday István alkotótársa, a dokumentum-játékfilmes irányzatot megteremtő ´Budapesti Iskola´ kiemelkedő alakja. több»

Rendező: Fekete Ibolya

Az álomhajó - Perth
#72580

romantikus

Az álomhajó fedélzetén új kapitány teljesít szolgálatot. A legénység tagjai közül sokan ismerik. Nem más az, mint Victor Burger, akire a hostesszek főnöke, Beatrice nagy... több»